Gyermeket szeretnénk a párommal, de eddig valahogy sajnos nem jött össze. Nekem 2 éve volt egy abortusztom. Kontrollon mindent rendben találtak, de miért nem jön össze?
Osztálytársamnak is 17 évesen volt abortusza. Azóta eltelt 20 év, férjhez ment 18 évesen, teherbe többé viszont nem esett...
Menj orvoshoz!
# 4/5
Honnan tudod, hogy egyáltalán akart gyereket?
Úgy gondolom ha 2 éve abortuszod volt,bár én abszolút ellene vagyok,de gondolom azért volt,mert nem akartál gimisként minden nélkül szülni. Még csak 19 vagy nem hinném,hogy azóta bármivel előrébb lennél az életben.
Mellékesen számos olyan ember van akinek az abortusz után soha többet nem lehetett gyereke vagy csak nagyon nehezen lombikkal.Vizsgáltasd ki magad és nagyon gondold át, 2 éve megölted mert nem kellett de most meg már kellene.
6-os, onnan tudom, hogy a férj az én férjemnek jó barátja volt.
Jártak orvoshoz is amúgy, de 15 év után se lett "eredmény"...
4. voltam
7. mutatnál erről a számos esetről valamilyen friss tanulmányt?
On
Két éve folyamatosan védekezés nélkül szeretkeztek?
Könnyen lehet valami hormonális gunanc is, érdemes lenne orvossal konzultálni.
Az fel sem merül senkiben, hogy a férfi "kisfickóival" lehet valami gond?
Miért öletted meg az előző gyereked? Nem gondolod, hogy fiatal vagy még ehhez 19 évesen úgy, hogy egy ember élete már a lelkeden szárad? Őszintén remélem, hogy nem fogsz tudni teherbe esni, ilyen ember ne szaporodjon...
Az első gyereket kellett volna megszülni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!