Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Raknátok kisgyerek fülébe...

Raknátok kisgyerek fülébe gyémántköves fülbevalót?

Figyelt kérdés
Vagy várnátok vele? Meddig? Ajándékba kapta a lányuk, gyönyörű kis szolid, de mégis drága ugyebár.

2014. szept. 30. 09:04
 1/10 anonim ***** válasza:
33%
Eleve nem raknék a fülébe fülbevalót, nagyon sok balesetet látott a férjem (orvos) 1-5 évesek között a fülbevalók miatt. 6-7 éves koránál hamarabb tuti nem kap a lányunk.
2014. szept. 30. 09:06
 2/10 anonim ***** válasza:
75%

Ha nem számítana, hogy elhagyjuk: igen.

Hány éves?

2014. szept. 30. 09:09
 3/10 anonim ***** válasza:
73%
Én is úgy gondolom ha nagyon féltitek hogy elhagyhatja, akkor ne, majd később pár év múlva, addig egy egyszerűt tegyetek bele. Ha nem gond, hogy kiesik stb akkor miért ne? Nem hinném, hogy egy hétköznapi ember meg tudja állapítani, hogy az most gyémánt vagy cirkónia, én nem értek hozzá :) így lehet észre sem venném, hogy az egy gyémánt meg gondolom nem egy óriási kő hanem ici pici van benne.
2014. szept. 30. 09:17
 4/10 anonim ***** válasza:
73%

Én nem tenném bele, de én ezzel úgy vagyok, hogy a saját fülembe is szökőévente rakok drága fülbevalót, van egy gyémántköves ékszerem amit még soha nem is viseltem, mert amilyen ügyetlen vagyok, az első órában elhagynám ...

Ugyanettől félnék a lányomat illetően is, így ő egyszerű nikkelmentes fém fülbevalót fog kapni. Ha lenne egy ilyen értékes ékszere, akkor valószínűleg eltenném neki, és különleges alkalmakkor tenném a fülébe.

2014. szept. 30. 09:40
 5/10 anonim ***** válasza:
38%
Igen, én raknék, eleve csak aranyat tennék a fülébe (mert konzervatív vagyok, és a családban mindenki allergiás más fémekre), és a gyémántköves meg tök aranyos szerintem.:) Nekem is olyan most a fülbevalóm, így összepasszolnánk:)
2014. szept. 30. 11:23
 6/10 anonim ***** válasza:
33%
Igen,az én lányomnak is az van a fülébe.Nagyszülőktől kapta az 1. szülinapjára,azóta is az van benne.Nem gond,ha elhagyja,veszünk neki másikat.Most 21 hónapos.
2014. szept. 30. 11:40
 7/10 anonim ***** válasza:
26%
Nem, mertelvesztheti, és a brill drága dolog! Inkább adjátok oda neki, mikor már megérti hogy a dolgokra vigyázni kell! Addig hord te ;)
2014. szept. 30. 12:04
 8/10 anonim ***** válasza:
58%

Megkapta, használja.

Én nem tárolgatnám, hogy jajj, csak el ne hagyja. Akkor sosem kerül a fülébe.

2 évesen és 12 évesen is ugyanúgy kiszakadhat a füléből. Nem kell hozzá nagy baleset.

Ja igen. Aztán mekkora az a kő? Lehet, hogy pár ezer forinton golyózol ennyire.

2014. szept. 30. 13:34
 9/10 anonim ***** válasza:
56%

Én simán berakatnám!

Minél előbb kap fülbevalót, annál jobb, később megviseli.

Egyébként egy icipici gyémánt köves gyűrűt láttam egyik nap 40-ért, szóval nem a koronaékszereket veszítené el, ha úgy adódna. ;)

2014. szept. 30. 14:40
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ, azt hiszem megerősítettek benne, hogy használjuk csak :-) árban azért nem olcsó, 150 ezer körül van ez a típus, de azért nem olyan könnyű szerintem elhagyni, nem olyan kiesős fajta. Mindenkinek zöld kezet nyomtam.
2014. szept. 30. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!