Milyen típusú az autótok, ahol 4-5 kisgyerek van? Bőv. Lent
Szia!
Bár nálunk "csak" a 3. gyerkőc érkezik hamarosan, de a férjem korábbi kollégái között voltak 4-5 gyerkőcös apukák.
Az egyiknek Honda Streamje van. Ott most érkezik majd az 5. baba.
Eddig állítólag elfértek. Ez gyakorlatilag egy idősebb, nagyobb egyterű. A múltkor egy parkolóban pont egy ilyen mellé álltam. Ott 3 gyerkőc volt, és az egyik gyerekülés előre volt bekötve, hogy a csomagtartóba beférjen a babakocsi.
A másik kollégájának egy kisbusza volt. Max. 9 személyes, de hátul az ülések ki voltak szedve, hogy a csomagok elférjenek.
4-5 gyerkőccel, én biztos, hogy kisbuszban gondolkoznék, mert marad hely a csomagoknak. Az ülésekre simán beköthetsz gyerekülést, tolóajtós, így a beszállás, gyerekek berakása egyszerű.
A buszlimuzinok már szerintem felejtősek, mert nem marad csomagtartó (max. 400l), de esetleg meggondolandó. Seat Alhambra, VW Sharan, Ford Galaxy, REnault Espace, Peugeot 807. Családi nyaralásra kell a tetőcsomagtartó, és/vagy utánfutó.
Ezeknél amúgy 7 rendes ülés van, ahova simán beköthetsz gyereküléseket. Van, ahol a 3. sorban is isofixes ülések vannak (Alhambra, Sharan).
Elírtam, a kisbuszoknál nem is kell kivenni a 3. sort, mert így is elég nagy a csomagtartó.
Esetleg ezt nézd meg, bár nem friss.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!