Kicsit kétségbeestem. Mikortól fürdettétek a nagykádban a gyereket?
Figyelt kérdés
Nálunk itthon zuhanyzó van, ugyhogy a kiskádban, bent a szobában fürdetem a 15 hónaposomat. Viszont nemrég voltunk apukáméknál, ahol van kád és abban fürdettem a fiam, aki nagyon megijedt és félt a vizben, pedig bem engedtem bele sok vizet. Kicsit félek, mert most költözünk be a házunkba ahol sarokkád van, és igazság szerint szererném már eldobni a kiskádat, mert csak foglalja a helyet. Hozzászokik majd?2014. szept. 10. 21:00
11/13 anonim válasza:
kb. 8 hónapos korától ott fürdik, imádja
12/13 Lencsibaba0121 válasza:
Mivel nekem olyan mozgékony volt a kicsim, mint egy halacska és állandóan pancsolt, ezért kb 4 hónapos korától a nagy kádban fürdik, néha apával, néha vele, néha egyedül! Hozzá szokik ne aggódj, átmenetileg csinálhatod azt, hogy a kis kádat beteszed a nagyba, majd egy idő után ezt elhagyod! :)
13/13 anonim válasza:
4 hónapos korától a nagykádban fürdetjük. Alapvetően szereti, mégis vannak időszakok, amikor sírva menekül belőle.
A zuhanytól viszont nagyon fél.
14 hónapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!