Másodszor vetélek. Mi a baj velem? Teljesen kétségbeestem. Kb.6 hetes vagyok.
Figyelt kérdés
Először 3 éve történt. Azt hittem a szoptatàs miatt volt az elsővel. De most miért?:(((2014. jún. 11. 17:29
1/10 anonim válasza:
Pajzsmirigyeddel, hormonokkal nincs probléma? Vizsgáltasd ki magad, vérkép stb.
2/10 anonim válasza:
Trombózishajlamot is nézess! Sokan nem tudnak róla, hogy ez lapul a bajok hátterében.
3/10 anonim válasza:
Igen, ezt a kérdést én is feltettem néhányszor (5x). Engem hiába vizsgáltak ki, választ nem kaptunk az okokra, minden leletem negatív. Aztán az 5. missed ab. után másfél évvel megfogant a kislányom, így boldog kétgyerekes anyuka lehettem.
Fontos, hogy ne ess kétségbe és ne add fel. Szánj rá egy kis időt, hogy egy jó meddőségi szakember irányításával kivizsgáltasd magad.
4/10 A kérdező kommentje:
Kedves Molnárka Katalin! Te természetes úton fogantál meg a végén? Én tervezem a mesterséges megtermékenyítést.:(
2014. jún. 12. 09:04
5/10 anonim válasza:
Igen, természetes úton, mondhatni véletlenül.
6/10 anonim válasza:
Ha a pajzsmirigyed rendben akkor lehet a stressz miatt is. Nekem mondta már orvos hogy ilyen stresszes állapotban sosem leszek terhes, mikor látta a lerágott körmeimet. Nyugalom. Ha meg terhes leszel, ne menj dolgozni , mert a munkahely mindig stresszforrás. Csak pihengess othon, vagy találj ki valami hobbit.
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! A pajzsmirigyemre szedek gyógyszert, de most jól be van állítva. A stresszelés meg van, ezzel nem tudok mit csinálni. Ha terhes leszek megint esetleg, nem megyek dolgozni. Te meg tudtad csinálni? Sikerült?
2014. jún. 26. 10:11
8/10 anonim válasza:
Èn még nem vagyok terhes. Most lesz az esküvőm a kővetkező hónapban. Majd itána fogunk csak próbálkozni. De amint kiderül, hogy terhes vagyok táppénzre jövök majd. Nem kockáztatok. Am én is szedek gyógyszert a pajzsmirigyemre, ezért én is tartok ettől az egész gyerekvállalás dologtól.
9/10 anonim válasza:
Probald magad azzal vigasztalni, hogy valaki ott fent csak szeret teged es azt akarja, hogy egeszseget babat szuljel!!!
10/10 anonim válasza:
Ne okold magad arra gondolj, hogy lehet nem lett volna egeszseges!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!