Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mihez kezdenétek? A büszkeség,...

Mihez kezdenétek? A büszkeség, a saját véleményetek vagy más, kívülállók véleményére adnátok és úgy cselekednétek?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok, van egy 5 éves kislányom (igen, már kérdeztem itt korábban is) és jelenleg babát várok, 8 hetes terhes vagyok. Úgy döntöttem megtartom, ez nem kérdés. Viszont a gyerek apja... Elsônek nagyon jól fogadta, de mivel nem ujjongtam, hogy 'húúú, ezaz, úgy vágytam rá' meg nem hajtogattam, hogy mennyire szeretem, ô folytatta a párkeresést. És bár kétlem, hogy nagy sikere lenne (nem rosszindulat, csak láttam hogy milyen a családja, és ha valaki meglátja, fejvesztve menekül), de megmondtam, hogy így nem lehet vele tervezni meg stb, és mivel ô kicsit messze lakik, így csak facebook-on tudunk jelenleg kommunikálni, ahol ô letiltott neg minden. Bár ez nem megoldás szerintem. Aztán beszéltem a védônôvel, meg van pszichológus is, akivel beszéltem tegnap és ô is ugyan azt mondta: meg kéne próbáljam rendezni, mégha ilyen is az ember, hátha csak 'bezsongott'. Most akkor tényleg nekem kéne tegyek ezért a kapcsolatért?
2014. szept. 9. 07:26
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
jó, tudjátok mit?! tartsátok meg magatoknak a véleményeteket.
2014. szept. 9. 09:07
 22/24 anonim ***** válasza:
66%

bennem annyi kérdés lenne... :(

na szóval azt írod, hogy mivel nem másztál rá a palira, ezért nekiállt párt keresni magának. már itt elakadtam, hogy ha facebookon tartjátok a kapcsolatot, hogy tudtok szexelni? és nyilván egy normális kapcsolat az nem arról szól, hogy a nő kelleti magát aztán ha van alakalom kufircolnak.

aztán azt írod, hogy a családja miatt nem kellene senkinek. hidd el, rengeteg nő van aki tesz a pali családjára, jobb esetben nem velük kell élni. főleg ha azért gázosak mert megmondják mikor vacsorázzon egy 5 éves. hisz a fiataloknak nem igen van 5 éves gyerekük, tehát nem hiszem, hogy ez akadályozná a párválasztást.

nem büszkeségből cselekednék és nem más véleménye szerint. van egy gyerekem, úgy tenném, hogy neki legyen a legjobb.

hány hetes terhes vagy? most hol laksz, miből élsz? írod, hogy lett volna munkád, de elköltöztél. az utóbbi akárhány évben nem dolgoztál?

2014. szept. 9. 11:14
 23/24 anonim ***** válasza:
46%
Ó, már megint egy szociológiai tanulmány....
2014. szept. 9. 16:38
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

Azért a gyerekeid tanítsd meg rendesen védekezni, hogy legalább egy boldog felnőtt életre lehessen lehetőségük, ha a gyerekkoruk olyan volt, amilyen...

A kérdésedre válaszolval: Mihez kezdenék, nos FELNŐNÉK, mert két gyerekkel épp itt lenne az ideje. A pasit otthagynám, dolgoznék, mellette tanulnék és igyekeznék a gyerekeimnek normális, élhető környezetet biztosítani.

2014. szept. 9. 18:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!