Kismamák! Saját magatora milyen naptejet használtok?
Figyelt kérdés
2014. júl. 8. 08:52
1/7 anonim válasza:
Mindenkire Bioderma 50+ használok, babára kimondottan babáknak valót. Nem olcsó, de sokáig elég, és sose égett le még senki.
2/7 A kérdező kommentje:
Sokáig elég? De mindhiába ha csak fél évig használható.
2014. júl. 8. 09:48
3/7 anonim válasza:
Én mondjuk nem vagyok kismama, de a fiam gyereknaptejét. bioderma kids spf50 fújós spray. Szerintem amit gyerekre lehet kenni nagy bajt nem okozhat terhesen sem, max kicsit fehérít. De ez amúgy tényleg jó!!!! Azért nem vettem magamnak mert úgyis nagy flakon és így legalább tuti elfogy, ha hamarabb akkor veszek megint :) de jövőre úgyis másikat vennék, mert minden évben új naptejet kell venni. Nem állnak el évekig.
4/7 A kérdező kommentje:
Picit azért szeretnék barnulni is :P 50 faktorossal lehet nem tudok.
2014. júl. 8. 10:20
5/7 anonim válasza:
En sima Nivea-t hasznalok. Mondjuk nem erzekeny a borom, hamar lebarnulok es ha akar 15-20 faktorossal kenem magam, akkor nem egek le.
6/7 anonim válasza:
barnulni? minek, úgyis lekopik :) de te tudod
7/7 anonim válasza:
Lehet, h lekopik, de csak honapokkal kesobb. Amugy meg szebb es simabb lesz a bor egy kis napfenytol...ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!