Asztmás Kismamák! Milyen gyógyszert használtok terhesség alatt?
Figyelt kérdés
Ventolint szabad?2014. jún. 14. 08:52
1/6 anonim válasza:
nekem csak azt engedte a dokim (előtte még fostert használtam mellette)
esetleg kérdezz rá :)
3/6 anonim válasza:
Symbicort. Ezek a gyógyszerek lokàlisan fejtik ki a hatásukat.
4/6 anonim válasza:
Asztmàs és allergiàs is vagyok. Azt is mondtak pár éve hogy nem szülhetek természetesen. De a terhesseg em alatt megszűnt minden bajom :) es a szülés is. Simán ment :) nekem is van ventolinom nem kellett hàla Istennek használnom :)
5/6 anonim válasza:
Symbicort és ventolin. 8 hós korom óta megvan, sajnos nem múlt el, kétszer szültem természetes úton.
6/6 anonim válasza:
Nekem is csak a ventolint lehet használni,viszont ahogy terhes lettem addig 1 hónap alatt fogyott egy ventolin,most az 5.hónaptól kellett a másik doboz vagyis a terhességem jó hatással van az asztmámra :)most 28hetes vagyok de már néha fulladok viszont nem úgy mintha asztmás roham lenne st,,,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!