Használtok krémet a hasatokra terhesség alatt? Mivel?
babaolajt hasznàltam itt ott.
ha akarod kezdeni egyàltalàn nem korai,söt. . .
amugy nemmindenki csikosodik csùnyan ,nekem csak a mellemen lett par csik,de nem olyan csunya ,hogy szegyelni kene.
es ha kenyed magad is lehetsz csikos . . .
Olyan sokan mondanak mindenfélét. Van aki azt mondja, hogy ha krémezed ha nem , akkor lesz csíkos, ha hajlamos vagy rá, mert ez színtiszta genetika.
Mások mindenféle kenceficét használnak aztán vagy csíkosak lesznek vagy nem.
Én pl. vettem babaolajat, kifejezett csíkokra krémet, de sosem használtam, mert utálom ha a testem ragadós. Nagy ritkán bekentem körömvirágkrémmel. Most vagyok 35 hetes. Nem tudom, hogy lesznek -e csíkjaim. Egyelőre nem látok semmit magamon.
szerintem is alkati kérdés.
Én vettem egyszer egy dm-es krémet, de hányingerem lett a "szagától" is, úgyhogy soha többé nem használtam.
A terhességem vége felé a Nivea zuhanyzás közbeni testápolójával kentem magam néha, de csak ha eszembe jutott. Amúgy is nagyon száraz a bőröm is viszketett.
De nem lettem csíkos egyáltalán.
DM-es pocakkrémet használtam. Fehér tubus és rózsaszín felirat van rajta. Imádtam az illatát is. Kb napi 3-szor kentem, a terhesség elejétől. Nincs csíkom, de szerintem ez nagyjából alkati dolog, hogy valakinek lesz-e. Mindenesetre úgy vagyok vele, hogy én megtettem, amit lehetett.
Fogyassz sok folyadékot, E vitamint, ezzel segítheted a szövetek rugalmasságát.
Szia!
Én hol gyorsan felszívódó Nivea krémmel kenem a hasam,hol egy sima tescos baba olajjal.Amúgy szerintem is alkati kérdés,én hajlamos vagyok a csíkokra ,de azért kenem,hátha mégsem lesz olyan sok rajtam.
Még azt hallottam,hogy nem csak kívűlről,de belülről is kell hidratálni sok vízzel!
Jó babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!