Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Használtok krémet a hasatokra...

Használtok krémet a hasatokra terhesség alatt? Mivel?

Figyelt kérdés
A volt kolléganöm ahogy megtudta, h terhes vagyok, azt kérdezte, h krémezem-e a hasam, hogy ne legyen csikos... a 9.dik hétben vagyok szerintem ez korai. Erre csak annyit mondott, h en tudom, h akarok-e még két részes fürdöruhát felvenni az életeben...

2013. okt. 29. 08:13
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

babaolajt hasznàltam itt ott.

ha akarod kezdeni egyàltalàn nem korai,söt. . .

amugy nemmindenki csikosodik csùnyan ,nekem csak a mellemen lett par csik,de nem olyan csunya ,hogy szegyelni kene.

es ha kenyed magad is lehetsz csikos . . .

2013. okt. 29. 08:20
 2/14 anonim ***** válasza:

Olyan sokan mondanak mindenfélét. Van aki azt mondja, hogy ha krémezed ha nem , akkor lesz csíkos, ha hajlamos vagy rá, mert ez színtiszta genetika.

Mások mindenféle kenceficét használnak aztán vagy csíkosak lesznek vagy nem.

Én pl. vettem babaolajat, kifejezett csíkokra krémet, de sosem használtam, mert utálom ha a testem ragadós. Nagy ritkán bekentem körömvirágkrémmel. Most vagyok 35 hetes. Nem tudom, hogy lesznek -e csíkjaim. Egyelőre nem látok semmit magamon.

2013. okt. 29. 08:22
 3/14 anonim ***** válasza:
Így van. Első babámmal nem kentem, nem csíkosodtam, másodikkal kentem, 2 csíkom lett, harmadikkal kentem, szanaszét repedt a hasam.
2013. okt. 29. 08:24
 4/14 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy. Én is kentem, és zebra vagyok. Akárkit kérdeztem (védőnő, orvos) mindenki azt mondta, hogy egyedi hajlam kérdése, nem krémek és csodaszerek mentenek meg tőle. Azért krémeztem tovább, mert nagyon viszketett a csíkok mentén. Semmit nem jelent, hogy kened-e vagy sem. A két részes fürdőruháról meg annyit, hogy sosem fogom szégyellni, hogy szültem, gyerekem van, és ez ilyen "nyomot hagyott" a testemen. Akinek nem tetszik, nem nézi.
2013. okt. 29. 08:39
 5/14 anonim ***** válasza:
Szia! Én olíva olajos testápolóval kentem a kezdetektől, az nem ragadt. Nem is csíkosodtam, de szerintem is alkat kérdése. Ha kened, legalább megpróbáltad..a végén meg majd kiderül:)
2013. okt. 29. 08:53
 6/14 anonim ***** válasza:
Én kentem, csíkos nem lett, viszont jó rondára kinyúlt, hiába vagyok vékony.
2013. okt. 29. 09:01
 7/14 anonim ***** válasza:

szerintem is alkati kérdés.

Én vettem egyszer egy dm-es krémet, de hányingerem lett a "szagától" is, úgyhogy soha többé nem használtam.

A terhességem vége felé a Nivea zuhanyzás közbeni testápolójával kentem magam néha, de csak ha eszembe jutott. Amúgy is nagyon száraz a bőröm is viszketett.

De nem lettem csíkos egyáltalán.

2013. okt. 29. 09:09
 8/14 anonim ***** válasza:

DM-es pocakkrémet használtam. Fehér tubus és rózsaszín felirat van rajta. Imádtam az illatát is. Kb napi 3-szor kentem, a terhesség elejétől. Nincs csíkom, de szerintem ez nagyjából alkati dolog, hogy valakinek lesz-e. Mindenesetre úgy vagyok vele, hogy én megtettem, amit lehetett.

Fogyassz sok folyadékot, E vitamint, ezzel segítheted a szövetek rugalmasságát.

2013. okt. 29. 09:40
 9/14 anonim ***** válasza:
Egy jó minőségű olivaolaj tökéletes mert nincs benne káros anyag vagy illatanyag. Pontosan a genetikán múlik. Maximum nem 34 csíkod lesz csak 28 és talán nem olyan csúnyák. Az olajban vitamin van amitől picit rugalmasabb lesz a bőröd. Nekem 2 gyerkőcöm van és a köldökömnél 1-2 halvány mini csík. Remélem most is megúszom.
2013. okt. 29. 09:47
 10/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Én hol gyorsan felszívódó Nivea krémmel kenem a hasam,hol egy sima tescos baba olajjal.Amúgy szerintem is alkati kérdés,én hajlamos vagyok a csíkokra ,de azért kenem,hátha mégsem lesz olyan sok rajtam.

Még azt hallottam,hogy nem csak kívűlről,de belülről is kell hidratálni sok vízzel!

Jó babavárást!

2013. okt. 29. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!