Terhesség alatt jobban ápoljátok a bőrötöket? Használtok esetleg valamilyen "speciális" krémet, testápolót?
Igen, többet kenem magam. Sima (Avonos) testápolót használok, a pocakomat is azzal kenem minden este. Eddig egy striám sincs.
35 hkm
Szia!
Én a DM-es babylove-ot használom és a tégelyes alverde (rózsaszínű) testvajat! Ezeket felváltva, nekem nem lett csíkos egyenlőre a bőröm!
37hkm
Jóval többször kenem magam, úgy érzem, csont száraz a bőröm. Viszketek, mint egy rühescica :S
És a kezemen kezd valami ekcéma forma kialakulni, megyek megnézetem bőrgyógyászaton :S
A kezem mintha 10 évet öregedett volna :(
Szörnyű :(
Amúgy striáim nincsenek, csak ez a szárazság rossz :(
100%-os sheavaj, kakaóvaj, kókuszvaj az antalvali.com webáruházából (Bionom Biobolt).
Én striás vagyok fiatalkoromból, de a pocakomon semmi.
30 hetes km.
Én a 30. héttől kenem a pocakom és a ciciket a DM-es Babylove-os olajjal (máshova nem híztam, azért csak ezeket). A függőleges, középső barna csíkon kívül nincsenek csíkjaim.
37h kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!