Használtok krémet a hasatokra terhesség alatt? Mivel?
Figyelt kérdés
A volt kolléganöm ahogy megtudta, h terhes vagyok, azt kérdezte, h krémezem-e a hasam, hogy ne legyen csikos... a 9.dik hétben vagyok szerintem ez korai. Erre csak annyit mondott, h en tudom, h akarok-e még két részes fürdöruhát felvenni az életeben...2013. okt. 29. 08:13
11/14 anonim válasza:
Én kb a 30. hétig a dm-es babylove olajjal kenem, nekem se nagyon jön be az illata, de mindegy. A 30. héttől megveszem a vichyt, sok folyadékot iszok, ennél többet asszem nem tehetek. de szerintem s genetika, anyukám szana szét repedt, nagynéném 1. babát 41. hétig, 2. babát 42. hétig hordta óriási pocakkal és egyetlen apró hajszál csík nincs rajta, pedig semmivel sem kente.
12/14 anonim válasza:
Nem mindeki használ,de csikok genetika és adottság. Ha lassan nő a mell,és a pocak meg testrészek, akkor csík nem lesz. Ha gyor hízás vagy pocak növés lesz,akkor csikos leszel
13/14 anonim válasza:
Édes mandula olajjal, az ötletet Pamela Druckerman: Nem harap a spenót c. könyvéből vettem illata nincs, tiszta mandula olaj.
14/14 fcsenike válasza:
Szia! Szerintem nem korai. Ugyan is felkészíted a bőrödet.
Saját tapasztalat: Én az elejétől kezdve, hogy megtudtam terhes vagyok vettem a weleda oldajat (lehet kapni dm vagy brendon, ilyenek). Használtam kb 35. hétig és oldalt szépen lassan szétrepedtem. Először csak kicsik voltak aztán nagyobbak. De nem vészes. Most 37+3 hetes kismama vagyok és repedek a hasam közepén kicsit balra. Még nem erős, de már lilul :S Viszont már nem weledát használok mert drága, így vettünk dm-ben Alverde-s olajat. Ezzel reggel este kenem magam, mert úgy írja.
Lényeg, hogy szerintem genetika!!! Anyukámnak hatalmas hasa volt és hízott is rendesen és egy db repedése sem lett és nem is kente magát. Én meg tessék..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!