Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Panelban, klíma nélkül élő...

Panelban, klíma nélkül élő kismamák, anyukák, hogy hűtitek a lakást és milyen praktikát használtok, hogy elviselhető legyen az otthonlét?

Figyelt kérdés
Én már nem tudom 2 ventillátor megy ,de semmit sem ér :( kezd felforrni az agyvizem is :( 25 hkm
2012. júl. 5. 18:23
 1/2 anonim ***** válasza:

22 hetes vagyok, 2 éves kislányommal ilyenkor nem vagyok itthon, muszáj elmenni valamilyen szökőkutas helyre, hogy ott pancsolhasson én meg leülök az árnyékba és nézelődök

itthon már reggel 6 kor lehúzom a redőnyt és 8 kor már húzunk el a meleg elől,.de volt már hogy behúztam a kádját a szobába és ott pancsolt..

ventillátor, este meg éjjel felhúzott redőnnyel csinálok huzatot, igaz a szél sem rebben, de hajnalra jó hűvös van..

hiába szellőztettem egész éjjel és 6 körül bezártam ajtót ablakot hogy bent maradjon a hűvös még melegebb lett ..

de hűt 38 fok van...

én semmi mást nem tudok már kitalálni :(

naponta 3 szor fürdünk...

2012. júl. 5. 18:31
 2/2 anonim ***** válasza:

16 hetes kismama vagyok, 20 hónapos a fiam, ici-pici panel lakásban lakunk, általában 33 fok van.

Zuhanyzás, mi is van, hogy pancsolunk, egyik nap bevizeztem egy textilpelust és azzal játszottunk kukucsosat,meg dobáltuk,nem lett minden vizes, de hűsített.

De amúgy amikor csak megtehetem átmegyünk szüleimhez, ott van klíma,nem laknak messze.

Igazából az a legnagyobb baj, hogy délután 1-2 től már totál besüt a nap este 6-7ig,le kell húznom a redőnyöket, így viszont semmi levegő nem jön be.

De én is nagyon kínlódok...semmi erőm,energiám,ha itthon vagyunk jóformán semmi értelmeset se tudok csinálni.

2012. júl. 5. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!