Mihez kezdenétek? A büszkeség, a saját véleményetek vagy más, kívülállók véleményére adnátok és úgy cselekednétek?
Vááó...két gyerek két apától, és még csak 19 éves vagy!
Gondolod, hogy ha megtartod ezt a gyereket, majd hirtelen helyrezökken a kisiklott életed???
Ebben a szituációban nem éppen azzal lennék elfoglalva, hogy olyan szekér után fussak,ami nem vesz fel!
Facebookon kommunikáltok?? a gyereket is ott hoztátok össze?
Nem csak a pasid gáz!
nem, ezt te már az életben nem tudod helyrehozni..te vakvágányon leszel, azon is vagy, de abban igazad van, hogy mindennek megvan az oka. amiért te igy élsz, igy jártál, a gyerekeidet pedig nyomorba szülted, szülöd,-példa a többi embernek, figyelmeztetés, hogy mit ne csináljanak, hogy fontolják meg a gyerekvállalást, hogy legyen eszük és ne szexeljenek 13 évesen.
szoval ezzel az élettel te beteljesited, ami neked lett kijelölve.
azt nem értem, hogy most mit is kéne helyrehozni a kapcsolatodon? a pasi letiltott téged..rád se sz.arik, illetve rátok sem..söt!!! neked ezuton már semmi dolgod ezzel az emberrel..mondjuk eddig sem volt. költöztök ti hol ide, hol oda szegény lányoddal..egyik nyomortelepröl viszed a másikra, na majd , ha meglesz a második baba, viheted öt is. szomoru történet. el kellett volna kötni téged az elsö terhesség után.
Nem mennék utána, csak abban az esetben, ha úgy döntök megtartom. Ugyanis éhen fogtok halni, két gyerekkel, munka nélkül. Márpedig nem fogsz tudni dolgozni egy ideig.
Nyilván azért ösztönöznek, hogy rendezzed a viszonyt vele, mert féltik a gyerekeket, kellene egy ember aki eltart. De én biztos nem ásnám alá ennyire a becsületemet az biztos.
Abortuszellenes vagyok, bár nem is esek teherbe akaratlanul (ez már más téma), de a ti esetetekben a gyerekeknek megváltás lenne az abortusz. Most még nem fáj neki (talán),de az évekig tartó éhezés, szűkölködés nem biztos, hogy jobb.
19évesen 2 gyerek, 2 alomból, azta
minek csináltál vele gyereked ha szted gáz a családja, és a kutyának nem kell?
te se fogsz, 2 gyerekkel, 8 áltlános megvan?
uh érettségi is. az kemény a mai világban, mikor többdiplomások állnak sorba szalagmunkákra.
semmire szülni, ez a te teljesítményed.
A szüleivel az a probléma, hogy mindennel problémájuk van, nem veszik észre, ôk milyenek. Szerintem ahogy nekem, a lányomnak és a gyerekeiknek vam hibája, úgy nekik is. Egy konkrét példa: a saját pénzemen vásárolt vacsorával etettem fél nyolckor a gyerekemet. Aztán jöttek a konyhába, hogy hát minek adok neki ilyenkor enni, akkor nem fog tudni aludni, csak dobálja magát az ágyba... Egy 5 évesnek ilyenkor már nem szabad enni...Meg ilyenekkel jöttek. Meg kapott a lányom egy csokit, aztán azzal is bajuk volt. Az ô unokájuk reggelire kakaót ivott, evett valami édességet, néha méltóztatott enni ebédet, de többségben jégrémet evett és megmikrózott szalámit evett, aztán megint kapott valamit...puding vagy valami hasonlót... estére kakaót. Néha azért evett ételt is, de én nem sokszor láttam enni. Aztán az enyém elcseszett, mert lassan eszik, meg minek eszik megint (többször eszik keveset). sôt... hazajött a fia este, aztán nekiállt az apja kiabálni, hogy most már nem ehet, mert késô van és hogy képzeli?!
Az én szüleim alkoholisták. De nem élek a közelükbe, én is elmeneküktem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!