Ti mernétek munkahelyet váltani, hogyan járok jobban?
Sziasztok!
Próbálom röviden:
2 évesem jövő héttől megy bölcsibe, 1 hónapja részmunkaidőben dolgozom, ami heti 3 napot jelent hivatalosan. Persze a szeptemberi beosztásom már 4-5 munkanapról szól, 11 órázással stb, 2 műszakban. Céges busz van, az út oda 45 perc. Normaidőt kell teljesíteni, a főnök azt mondta, h aki nem teljesíti annak nincs maradása, kemény fizikai meló.
Ma kaptam egy ajánlatot:
Induló kis cég, az elsők között lehetnék, változatos meló, van jövője, az út oda BKV-val kb 20 perc+ 15 perc séta. 6 órás munkaidőt is vállalhatok, reggel 8-ra kell menni legkorábban, tehát én vihetném bölcsibe a kislányomat, nem kellene megkérni a nagyszülőket, mert a férjem is 2 műszakban dolgozik...
Férjem szerint egy induló vállalkozás elején bekerülni jó, akár feljebb is léphetek. Egy mérnök tanítana be, a mostani helyemen a már ott dolgozókat nyaggatom.
Köszönöm!
Csak kissé félek, hogy az sem lesz jobb és két szék közül...!
Ráadásul olyan kellemetlen felmondani! :)
Én is váltanék.
A mostani helyeden hogy viselnék, ha azért nem mész, mert beteg a kicsi? Lenne aki vigyázna rá? Ha közösségbe kerül, elég valószínű, hogy az elején mindent elfog kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!