Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Visszaállítják még a 3 éves...

Visszaállítják még a 3 éves gyest?

Figyelt kérdés
2010. jan. 16. 23:10
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Igen az is lehet, de ez Szombathelyen van ami azért nem olyan kis város. Lehet majd egyszer itt is visszaállítják az igazolást, de egyenlőre nem kell. Persze rengetegen panaszkodnak, hogy nincs hely nem is értem igazán. Na de jól elkanyarodtunk a kérdés témájától :)
2010. jan. 21. 16:57
 32/33 anonim ***** válasza:

Ezt találtam a témával kapcsolatban. Én nagyon remélem hogy visszaállítják, mert a bölcsi mellett ( ha beveszik ) nem lehet teljes munkarendben visszamenni dolgozni.

[link]

2010. ápr. 27. 18:08
 33/33 anonim ***** válasza:
Miért nem lehet teljes munkarendben dolgozni? Ilyen törvény nincs, lehet dolgozni. Más kérdés, hogy nem mindig lehet megoldani, hogy legyen aki hozza vigye a gyereket.
2010. ápr. 27. 18:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!