Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák nyáron hova rakjatok...

Anyukák nyáron hova rakjatok a gyerköcöket?

Figyelt kérdés
Vissza szeretnèk menni dolgozni de Nem tudom hogy oldanàm meg a szüneteket föleg a nyarat. 2 gyerek van 1 sulis 1 ovis. Apa külföldön mamàk közzül 1 dolgozik 1 meg nem itt lakik. Hogy oldjàtok meg a szüneteket vagy ha betegek?

2014. aug. 15. 09:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ekkora marhaságot,amit a köztisztviselőkről,közalkalmazottakról írtál,rég olvastam.Én köztisztviselő vagyok.Reggel amikor megérkezek,belépő kártyával lépek be az épületbe,ami rögzíti az időpontot,kilépéskor szintén.munkaidőben nem mehetek ki az épületből.hamarabb nem mehetek el,később nem jöhetek.három éve dolgozok újra,egyszer voltam táppénzen,amikor kórházba került a gyerek

ez volt az off a tisztán látás végett

nálunk nagy szervezés van,hogy megoldjuk a szünetet,betegségeket.öt hét szünet van az oviban,amiből hármat mehet ügyeletbe,de nem viszem.Három hét szabit tudtam kivenni nyárra,abból egy hetet töltöttünk hármasban az apjával,a többit kettesben.Egy hetet volt vidéken Mamánál,majd megőrültem,hogy nem láttam egy hétig.Egy hetet meg a helyi Mamánál,itt meg tudtam látogatni.Ha sulis lesz,a majd három hónap nehezebb lesz.A helyi Mama nyugdíjas,de ha minden jól alakul,nemsoká ő is vidéki Mama lesz,de bármikor vihetem,csak többet kell utazni

2014. aug. 16. 01:34
 12/12 anonim ***** válasza:
lányom 1 hónap kivételével óviba jár ,azt meg férjemel közösen oldotuk meg
2014. aug. 16. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!