Kisfiura hogy rakjátok fel a vizeletgyüjtő zacskót hogy ne folyon mellé a pisi?
En kulonosen odafigyeltem, hogy sokat igyon aznap, amikor este keszultem pisit gyujteni.
Fontos, hogy mielott felrakod a tasakot engedj bele levegot, mertha teljesen osszetapad, akkor egyszeruen nem tud belefolyni a pisi, utat tor maganak kifele, a ragasztas konnyebben enged, mint az osszetapadt tasak!
Felraktam, raragasztottam, visszaadtam a pelenkat es vartam, kozben nem engedtem el a gyereket, ult az olemben (elaludt). Nem akartam, hogy maszkaljon, nehogy a mozgastol levaljon a ragasztas.
Igy sikerult.
Este gyujtottunk, mert reggel koran kellett menni a laborba. Beragasztottam a zacskot es beraktam hutobe. (Ha a ragacsos kort hajszal pontosan kettehajtod, akkor osszeragad a nyilas, nem tud kifolyni, ezt csak azert irom, mert a laborban mondtak, hogy sokan nem tudjak, hogy igy lehet lezarni es atontve viszik).
Siman elfogadtak es jo is lett.
Ugy tudom, hogy csak akkor kell reggeli frisset vinni, ha mondjuk valamilyen hugyuti fertozes miatt kifejezetten a vizeletet akarjak vizsgalni, altalanos labornal jo az esti is.
Es igen: az en fiam is ihatott elotte.
Max enni nem szabad, ha a vercukrot nezik, de ha nem azt, akkor meg etetni is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!