A ferjemmel 10 eve vagyunk egyutt, nemreg hazasodtunk ossze. Evek ota szerettnek babat, de az anyagiak, illetve a fiatal korunk miaat elfogadtam, hogy nem lehet. Most mar anyagilag helyrerazodtunk es az eskuvo ota borzasztoan ferosodott bennem a gyerek utani vagy. A ferjem azt mondja, hogy meg nem akar, majd kesobb. Eroltetni nem eroltetem, csak besztunk rola, nem is akarom, hogy kenyszernek erezze. En viszont boldogtalannak erzem igy magam, minden percben a gyerekre gondolok. A kerdesem az, hogy aki hasonlo helyzetben volt, hogy birta a varakozast? Ugy erzem beleorulok ebbe...
2014. aug. 14. 13:21
1/7 anonim válasza:
Hány évesek vagytok?
2014. aug. 14. 13:29
2/7 anonim válasza:
Nálunk ugyan ez volt a helyzet. Én hagytam a párom, és pár hónapra rá ő mondta nekem hogy jöjjön a baba. Nagyon boldog voltam. Mi ekkor voltunk 21 évesek.
2014. aug. 14. 13:48
3/7 A kérdező kommentje:
A ferjem 27, en 26. Tudom fiatalok vagyunk meg, de sajnos a vagyam nagyon eros, nem tudom jol kezelni, es nem tudom hogy birok ki 1-2-3 evet, vagy ki tudja mennyit...
2014. aug. 14. 15:20
4/7 A kérdező kommentje:
2-es valaszolo, hogy birtad kiazt a par honapot?
2014. aug. 14. 15:22
5/7 anonim válasza:
Nagyon nehezen! de az volt a szerencsém hogy iskola mellet gyermekekre vigyáztam, így rajtuk kiélhettem a babázhatnékomat. most szertnénk összehozni a második babát, de azt is iszonyt nehezem bírom:) de ha meglesz a baba nagyon boldog leszel:)
2014. aug. 14. 20:28
6/7 anonim válasza:
Én is vártam a páromra, hogy akarja ( összeköltözést, házasságot, gyereket ),de eltelt azóta 6 ! év és már nem is akarok tőle semmit. Rá vártam, ahelyett, hogy mentem volna el....a tanácsom: sokáig ne várj, mert úgy jársz mint én.
Én úgy születtem,hogy anyum akart engem apum nem. Aztán mikor már apukám kezébe voltam, nagyon örült nekem! :)Persze ez elsülhet fordítva is. :(
2014. aug. 15. 16:30
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Én kb. 4-5 éve kezdtem el érezni, hogy szeretnék babát, de mivel nem minden körülmény volt adott, könnyebben nyomtam el magamban az érzéseket, mondván, hogy a gyereknek se lenne jó. Most azonban már nagyon rosszul viselem. Aztán sokszor arra gondolok, hogy most lehet, hogy nagyon vágyom rá, később meg kiderül, hogy rossz anya leszek, türelmetlen, és a gyereknek lesz rossz. Ilyenkor úgy érzem, nem való nekem a gyere, aztán megint rám tör a baba iránti vágy... nem tudom hogy tereljem el a gondolataimat.. akár munka közben, akár itthon takarítás, pakolászás közben, sőt álmomban is folyton a gyerekre gondolok....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!