Egyszer akarok kis tesót, majd nem! Más is van így ezzel?
Sziasztok !
Kisfiunk szeptemberben lesz 2 éves..
Régóta foglalkoztat minket a kistesó kérdés
Férjem nagyon szeretne.
Van hogy én is,azt mondom ,oké,vágjunk bele..aztán meg hátraarc,és mondom neki hogy még vagy 2 évig ne
Csak bennem van ez a hezitáció,vagy veletek is ez volt ?
Na erre én is kiváncsi vagyok mert nálunk is ez a helyzet. A párom akarja én meg bizonytalan vagyok. Nem tudom elképzelni hogy lenne még egy fiam, mert már van egy és akkor a másikat is ugyanúgy tudnám-e szeretni, minden törődést megadni, vagy lenne egy lányom, na azzel nem tudnék mit kezdeni így a fiam után :)
Nagy korkülönbséget nem akarnék, így eléggé foglalkoztat engem is ez a kérdés.
Amúgy állítólag ezek természetes félelmek.
Amúgy te miért mondod hogy még ne legyen tesó?
Lehet nem kellene kis korkülönbséggel es akkor te is rakeszülnel nem lenne annyi aggódas, hogy egyik kicsi masik pici hany fele szakadjak stb. ;-)
En ezert is partolom a kicsit nagyobb korkülönbseget. A kisfiam 1 eves, 0 segítseg reggeltől keső estig teljesen egyedül vagyok. Mindent a kicsikemhez igazítok Ő a legfontosabb egész nap jatszok vele. Most jönne egy újszúlött, akkor nagyon bantana, hogy egyikkel srm tudnek 100% os lenni...
Nyilvan ezek az én szempontjaim. Mindenki maga tudja :-)
Köszönöm a válaszaitokat !!
Az én férjem is reggel 6-tól este 7-8ig dolgozik,így én is teljesen egyedül lennék a két gyerkőccel
Szeretnék kistesót nagyon én is,amikor látom a bnőimet,ismerősöket terhesen én is újra akarok azonnal..aztán ráeszmélek hogy bizony a két éves kis hurrikánom nagyon letud kötni egyedül is..hátha még jönne egy baba...
Szegény férjem is vágyik hugira,aztán mindig megharagszik ha elutasítom e téren
Szia! Érdeklődhetek született már döntés kistesó ügyben? :)
Második hsz vagyok
Szia..kedves hogy érdeklődsz
Sajnos az apuka elhagyott minket..így nem lett "szerencsére" kistesó !!!
Sajnos így alakult..
de köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!