13 hónapos kisfiamnak adjak junior tejitalt, ha már csak napi egyszer szopizik? Joghurtot, túrót, kefírt, tejfölt eszik, tehéntejet még nem akarok adni neki.
Figyelt kérdés
2014. febr. 16. 20:18
2/8 anonim válasza:
Én még adok neki tejpépet minden nap, meg különféle tejtermékeket (kivéve tejet). Most 15 hónapos, tejitalt nem kapott, vagyis én nem adnék.
3/8 A kérdező kommentje:
Én is szoktam még közben tejpépet is adni. Az jobb mint a tejital?
2014. febr. 16. 21:04
4/8 anonim válasza:
Szerintem adj, igen.
A tejpép nem jobb, ugyanúgy tápszerből van, csak sűrűbb.
Ha idegenkedsz a tejitaltól, adj zabtejet vagy rizstejet.
5/8 Gyönyörűséges válasza:
En 14 honapos koratol adom a tejitalt, addig szoptattam. Nekunk semmi bajunk vele, most 21 honapos es mar csak reggel keri. A rizsital is jo, bioboltban kapsz port es csak viz kell hozza, gazdasagosabb mint a bolti dobozos, az 1 liter 500-600 ft kozott van a por pedig tovabb eleg. Tehentejet meg en se adtam a lanyomnak.
6/8 anonim válasza:
Én nagyon sokáig reggel és este adtam neki először tápszert, majd 1 éves kora után tejitalt. Nem is tudom, hogy rendes tejet mikor kezdtem el, talán 14-15 hónaposan adni. 2 és 3 éves koruk között kapták már csak este a tejet, aztán lassan elkopott.
7/8 anonim válasza:
Én 9 honapig szoptatta.5 hanaposan mar kaota a tejbegrizt,tejbe aztatott babapiskotat.nem sokra ra husleves zöldségekkel.1 éves korara mindent evett.sosem kapott tapszert v hasonlo nem tom miket.most most lesz 2és fél éves 15kg.vasgyuro.3x voltunk orvosnal eddig a szokasos téli szezonban.nem beteges.nem allergias.nem érzékeny semmire.csak hüledezek a sok hülyeségen.nem könyvböl kell nevelni.mindenkinek van anyja,nagyanyja.kérdezze meg őket hogy csinaltak
8/8 anonim válasza:
Ja,hogy még jobban kiakadjatok,házi kecske s tehéntejet kap :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!