Ti mernétek vállalni egy kisbabát?
Párommal van három fiunk, a fejébe vette, hogy legyen egy negyedik gyerekünk is, hátha lesz egy kislányunk is.
Nem tudom mit tegyek. A párom már 44 éves, nem tudom lenne -e türelme az éjszakázáshoz stb.
Ti mit gondoltok erről?
Ha a kérdező megmondaná esetleg...
Mert csak feltételezem,hogy ő a férj.
Keresztanyámék is vállaltak! Náluk 2 kislány volt és szerettek volna egy kisfiút is. Bevállalták. :)
Én szintén bevállalnám! :)
Szerintem is emberfüggő, hogy van -e türelme. Van akinek 25 évesen sincs.
Tényleg jó lenne tudni, te ki vagy a történetben. Amúgy meg nem öreg, ha pasi semmi gond, ha a nő a 44 éves, akkor már gondolkodnék sokat, de van egy csomó szűrővizsgálat, amit el lehet végeztetni. Ha minden egyéb adott (lakás, jövedelem, egészség, stb.) akkor miért ne?
Most jöttem ultrahangról 32.heti.
Egy 45 éves terhes nővel beszélgettem mert, épp eszembe jutott ez a kérdés. Ő is bevállalta mondta, hogy mindent szigorúbban néznek a kora miatt de őt ez sem zavarja és alig várja a baba érkezését. :)
Kérdeztem tőle, hogy nem fél, hogy ilyenkorban vállalta a gyerköcöt? és mondta, hogy picit félt az elején de erőt vett magán és pozitívan áll a dolgokhoz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!