Miért tabutéma hogy a gyerekneveles igenis fárasztó?
Egyedül nevelem a lányom ő most 3 éves, ha rá vetítve nézem a kérdést, akkor azt mondom, hogy: gyerekjáték a nevelés, könnyű, üdítő, semmi fárasztó. Nem volt semmi nehéz!
Na de azért, mert jó gyerekem van, közel nem biztos, hogy az is marad és minden úgy megy majd mint kés a vajban :)
Kíváncsi leszek a kistesóra, ő már most pocakban is csinál kiakasztó dolgokat :)
Akárki mondja, hogy könnyű, az valószínű sok oldalról kap segítséget! :)
Nekem nagyon sokat segít a férjem, és van,h ő is kikészül, pont mint én :)
Én a GYEDre nem így gondolok, mint a férjed, de legyen. Amikor dolgoztam, és azért kaptam a fizetést, én akkor is panaszkodtam, kiakadtam, ha vmi gáz volt. Attól mert pénzt kapok érte, pl. eshet rosszul, ha vki beszól, vagy csak fáradt vagyok stb. Fontos,h ezt otthon az ember el tudja mondani, hiszen ezzel csökken a teher. Így akkor is jobban érzem magam, ha elmondom este a férjemnek,h majd beleőrültem, szétmegy a fejem, annyit sírt ma a pici. Egyébként az tényleg más lehet, ha ott van mondjuk a nagymama, és a házimunka egy részét átvállalja. De ez nem túl gyakori, főleg,h a nagymamák többsége még dolgozik.
Egyébként meg lehet az apuka is GYED-en :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!