Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek is kellene egy...

Szerintetek is kellene egy "mi legyen a gyerekem neve" kategóriát indítani?

Figyelt kérdés
Lassan már meglepődök a sok "mi legyen a gyerekem neve", "segítsetek már dönteni", "melyik tetszik nektek a legjobban ezek közül" kérdések között más jellegűt is találok. Az egy dolog hogy full idegenekre bízzák, vagy idegen, sokszor troll emberek véleménye befolyásolja a döntésüket hogy mi legyen a gyerekének a neve, de a kategóriában szinte más jellegű kérdést már alig látni. Nem kellene szerintetek is ennek egy külön kategória?
2014. aug. 4. 14:17
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Én is tettem fel ilyen kérdést, szerettem volna újabb neveket, ötleteket hallani. Ez egy hatalmas baromság, hogy egy vadidegen befolyásol, vagy hogy másra bíztam a gyerekem nevét. Végül nem is mondta senki azt a nevet amit választottunk! Egyébként senki sem kényszerít rá, hogy olvasd el ezeket a kérdéseket, sőt a gyakorikérdések sem kötelező esti program...
2016. jan. 6. 20:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!