Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nekem soha nem lehet már...

Nekem soha nem lehet már gyerekem, ha így folytatom?

Figyelt kérdés

Szégyellem magam, hogy nem tudtam összehozni egyetlen tartós kapcsolatot sem, pedig már 23 éves vagyok. Tudom, még fiatal vagyok, de már évek óta mindhiába próbálkozok tartós kapcsolatra szert tenni. Semelyik nőnek nem jövök be férfiként, pedig mindent megtettem. Engem már nem is érdekelne az se, hogy szűz vagyok, de az a gondolat rendkívül bánt, hogy nekem sose lehet gyerekem.

Szeretnék minden jót, amit a szüleimtől kaptam, viszont megadni a gyerekeimnek. Szeretnék jó apa lenni, szeretném tudni, hogy hasznos tagja vagyok a társadalomnak és nem minden pénzemet magamra költöm, hogy nem egy önmagának élő ember vagyok. Szeretnék sok szeretetet adni a gyerekeimnek és boldog gyerekkort csinálni nekik.

Mit tehetnék? Örökbefogadás? Nem tudom, hogy egy egyedülálló férfi egyáltalán fogadhat-e örökbe gyereket. Törődjek bele, hogy nekem nem lehet gyerekem? :(

Engem nem érdekel, hogy 23 évesen más férfi mit csinál, ezt kivéve bármilyen hozzászólásnak örülnék!

2014. júl. 8. 00:08
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
nagyon fiatal vagy meg.elotted az elet.lesz gyereked ne aggodj.jart sokat tarsasagba,ismerkedj stb.eljon majd a te idod is
2014. júl. 8. 00:11
 2/9 anonim ***** válasza:
95%

Hű, nagyon fiatal vagy még. 23 évesen, te jó ég, az egyetemről kikerülve, milyen komolytalanok voltunk fiúk, lányok egyaránt. :)

27 évesek voltunk, amikor összeismerkedtünk, a férjem és én (ennek 7 éve). Addig csak futó kapcsolatai voltak, k*rvázott, csajozott, nem volt egy normális barátnője sem. Amikor hazavitt engem hozzájuk, bemutatni a családjának, az anyja első reakciója az volt, hogy "mé', terhes?" Mármint, hogy nem akarták elhinni, hogy a fiuk nem felcsinált véletlenül valakit, és kényszerből bemutatja, hanem talált egy lányt, akivel komolyan gondolja. Rá 3 évre született meg az első gyermekünk, most várjuk a harmadikat.

2014. júl. 8. 00:23
 3/9 anonim ***** válasza:

Ne aggódj, vannak Hozzád hasonló nők is!

Pl. az egyik legjobb barátnőmnek sem volt még soha kapcsolata, tartós pláne. Pedig szép, okos, ügyes...

Hátha egyszer egymásba botlotok :)

Örvendek, hogy vannak még férfiak, akik így gondolkodnak, mint Te.

2014. júl. 8. 02:06
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon ritka aki így gondolkozik mint te..nekem van egy tüneményes fèrjem ő 30 eves volt akkor jöttünk össze..neki soha nem volt tartós kapcsolata..nem azert mert csapongott hanem senki nem èrdekelete!az ilyen normalis fiúk mint te kapósak szal ne nagyon izgulj neked biztos ,h lesz felesèged es gyereked,időd mèg van:))
2014. júl. 8. 02:34
 5/9 anonim ***** válasza:
Az én párom is 30 volt, mikor egymásba botlottunk. 20 évesen még úgy nézett ki, mint egy 14 éves, 45 kiló volt! 21-22 évesen abbahagyta az álláskeresést, mert azt mondta neki egy nő, hogy kicsi vagy még a munkához öcsi. Aztán volt egy-két lány később, de mivel nem ivott, nem cigizett, nem volt egy nagy dumás, sosem volt a lányok kedvence. 8 éve vagyunk együtt és amik anno "hátránynak" számítottak a csajozásnál, most a legjobb társsá és apává teszik. Hidd el, nagyon értékes pasi leszel még a lányok körében.
2014. júl. 8. 08:23
 6/9 anonim ***** válasza:

meghatottak a soraid. sok férfi 33 éves fejjel sem gondolkodik úgy, mint te 23 éves fejjel. És a mai generáció legnagyobb hibájának tartom, hogy a nőket ez nem érdekli és nem értékelik ezt. Fontosabb nekik hogy valaki gazdag legyen, vagy rosszfiú típus, az igazi értékek már sehol sincsenek. Ezt nőként mondom egyébként.

Nekem nagyon sok fiú ismerősöm jár ebben a cipőben mint te, 27 évesen sincs senkijük, sőt állítom hogy egy részük még nekik is szűz (matek tagozatról jöttünk...) és nagyon sajnálom őket mert egytől egyig nagyon értékes emberek.

Én azt javaslom, hogy próbálj társkeresőn, esetleg chat oldalon ismerkedni. Tudom, hogy sok a bizarr lány ezeken az oldalakon is, de sokan járnak még hasonló cipőben mint te.

Egyébként meg ne aggódj, a felnőtt kor, az első komolyabb munkahely meghozza majd számodra is a szerelmet :) van még időd és a sors már pontosan tudja, kit szán neked.

2014. júl. 8. 08:41
 7/9 anonim ***** válasza:
Az én vőlegényem 30 éves volt amikor találkoztunk, ennek már 2,5 éve. Előttem neki is voltak futó kapcsolatai, társkeresőkön is fent volt, de voltak azért komolyak is, csak sajnos sokan átverték és arra mentek, hogy lakása van meg autója. De megismerkedtünk és már akkor tudtuk, hogy együtt szeretnénk lenni és együtt megöregedni. :) 25-26 évesen volt egy nagy szerelmi csalódása, akkor kezdett el a csajok után menni, semmi nem érdekelte, csak az, hogy kit tudna megdönteni. Úgy érezte akkor ő is, hogy sosem fog normális nőt találni már, ő is családot szeretett volna az akkori barátnőjétől. Aztán szerencsére nem úgy alakultak a dolgok, mert akkor mi nem találkoztunk volna. :) Jövőre házasodunk, aztán pedig belevágunk a családalapításba. Ő akkor lesz 34 én pedig 25. Tehát az ő számításai is csúsztak, de ettől függetlenül nagyon boldog, és örül, hogy nem hamarkodta el a dolgokat. Hidd el, te is fogsz találkozni egy lánnyal, akivel mindent valóra válhatsz,c sak győzd kivárni, nehogy megbánd, hogy beleugrasz valamibe, hiszen még azt sem tudod mit hoz a holnap, vagy mi lesz 1-2 év múlva. :) Kitartás!
2014. júl. 8. 08:54
 8/9 anonim ***** válasza:

Nyugi, nincs gond még!

Családodban ez a példa, tesóid (ha vannak) szinglik?

Kitartást!

2014. júl. 8. 12:54
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok hozzászólást és biztatást!
2014. júl. 8. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!