Nekem soha nem lehet már gyerekem, ha így folytatom?
Szégyellem magam, hogy nem tudtam összehozni egyetlen tartós kapcsolatot sem, pedig már 23 éves vagyok. Tudom, még fiatal vagyok, de már évek óta mindhiába próbálkozok tartós kapcsolatra szert tenni. Semelyik nőnek nem jövök be férfiként, pedig mindent megtettem. Engem már nem is érdekelne az se, hogy szűz vagyok, de az a gondolat rendkívül bánt, hogy nekem sose lehet gyerekem.
Szeretnék minden jót, amit a szüleimtől kaptam, viszont megadni a gyerekeimnek. Szeretnék jó apa lenni, szeretném tudni, hogy hasznos tagja vagyok a társadalomnak és nem minden pénzemet magamra költöm, hogy nem egy önmagának élő ember vagyok. Szeretnék sok szeretetet adni a gyerekeimnek és boldog gyerekkort csinálni nekik.
Mit tehetnék? Örökbefogadás? Nem tudom, hogy egy egyedülálló férfi egyáltalán fogadhat-e örökbe gyereket. Törődjek bele, hogy nekem nem lehet gyerekem? :(
Engem nem érdekel, hogy 23 évesen más férfi mit csinál, ezt kivéve bármilyen hozzászólásnak örülnék!
Hű, nagyon fiatal vagy még. 23 évesen, te jó ég, az egyetemről kikerülve, milyen komolytalanok voltunk fiúk, lányok egyaránt. :)
27 évesek voltunk, amikor összeismerkedtünk, a férjem és én (ennek 7 éve). Addig csak futó kapcsolatai voltak, k*rvázott, csajozott, nem volt egy normális barátnője sem. Amikor hazavitt engem hozzájuk, bemutatni a családjának, az anyja első reakciója az volt, hogy "mé', terhes?" Mármint, hogy nem akarták elhinni, hogy a fiuk nem felcsinált véletlenül valakit, és kényszerből bemutatja, hanem talált egy lányt, akivel komolyan gondolja. Rá 3 évre született meg az első gyermekünk, most várjuk a harmadikat.
Ne aggódj, vannak Hozzád hasonló nők is!
Pl. az egyik legjobb barátnőmnek sem volt még soha kapcsolata, tartós pláne. Pedig szép, okos, ügyes...
Hátha egyszer egymásba botlotok :)
Örvendek, hogy vannak még férfiak, akik így gondolkodnak, mint Te.
meghatottak a soraid. sok férfi 33 éves fejjel sem gondolkodik úgy, mint te 23 éves fejjel. És a mai generáció legnagyobb hibájának tartom, hogy a nőket ez nem érdekli és nem értékelik ezt. Fontosabb nekik hogy valaki gazdag legyen, vagy rosszfiú típus, az igazi értékek már sehol sincsenek. Ezt nőként mondom egyébként.
Nekem nagyon sok fiú ismerősöm jár ebben a cipőben mint te, 27 évesen sincs senkijük, sőt állítom hogy egy részük még nekik is szűz (matek tagozatról jöttünk...) és nagyon sajnálom őket mert egytől egyig nagyon értékes emberek.
Én azt javaslom, hogy próbálj társkeresőn, esetleg chat oldalon ismerkedni. Tudom, hogy sok a bizarr lány ezeken az oldalakon is, de sokan járnak még hasonló cipőben mint te.
Egyébként meg ne aggódj, a felnőtt kor, az első komolyabb munkahely meghozza majd számodra is a szerelmet :) van még időd és a sors már pontosan tudja, kit szán neked.
Nyugi, nincs gond még!
Családodban ez a példa, tesóid (ha vannak) szinglik?
Kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!