Az nagyon gáz, hogy elvittem magammal a 6 éves gyerekem a fodrászhoz és kozmetikushoz?
Nekem lett volna, de elmentünk együtt sétálni a tóhoz, utána ebédeltünk egyet majd megnéztünk egy játékboltot és utána mentünk a fodrászatba majd fagyiztunk.
A férjem szerint ez nagyon nagy hiba volt és szar anya vagyok ezért és ezentúl előre kérdezzem meg, hogy elmehetünk-e ahova szeretnék, mert nem vagyok normális, hogy ide elvittem.
Na az én fodrászom a saját 3 évesét nem tudta hova tenni, vele volt miközben dolgozott egész nap. Egy vendég meg is jegyezte, ez nem gyereknek való hely!
De
én is voltam már az enyimekkel 4 és 6 évesek, nem volt baj, vittem egypár játékot, szóval nem egyedi eset, máshol is belefér, akinek meg nem tetszik, azzal nem kell foglalkozni.
Volt olyan, hogy rábíztam valakire, amikor elmentem, akkor meg az volt a baj, hogy lepasszolom a gyereket csak azért, mert őnagysága fodrászhoz megy, de minek, úgyse lesz szebb.
Volt, hogy 2 évig nem mentem ezért fodrászhoz.
De, ha meglát egy csinos nőt, akkor mondja, hogy hozzám képest az legalább kinéz valahogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!