Az nagyon gáz, hogy elvittem magammal a 6 éves gyerekem a
fodrászhoz és kozmetikushoz?
Figyelt kérdés
Olyan 1-1.5 órás program volt. Közben rajzolt, beszélgetett-mesélt az óviról az ottaniaknak, érdeklődött az ottani eszközökről, ilyesmikkel telt az idő, miközben nézte, hogy mit csinálnak velem.
Kozmetikushoz én is el szoktam vinni a gyerekeket, az egyik négy éves, a másik kettő. De már tavaly is elvittem őket, jól elvoltak, az ajtón keresztül nézegették a forgalmat, imádják a járműveket, a kozmetikussal beszélgettek, a nagyobbik fiam már két évesen tudta mi az az azulénes gyanta. Szívesen is jönnek velem. Ha a mamával vannak addig, akkor még hisztizni is képesek, hogy ők is szeretnének jönni az Andi nénihez. Fodrászhoz csak azért nem viszem őket, mert a két évesem tuti szétrámolná a cuccokat egy perc alatt. Egy 6 évest bárhová el lehet vinni szerintem, mert van már annyira értelmes és le is tudja kötni magát. A férjedet nem szeretném minősíteni a beszólásai miatt.
2014. júl. 3. 09:10
22/28 anonim válasza:
Háát, akkor itt alapvetően nem a fodrásszal van a gond.
Nekem a férjem és a 4,5 éves fiam együtt járnak. Ha tudok, én is megyek velük, de akkor jön a 2 éves is. A kicsi még nyugisan bambul, a nagy meg jön-megy, kérdez állandóan, a fodrásznő imádja. Gyerek összesöpri a komplett üzletet, pakolászik egy kicsit, amit enged neki a fodrász és kész. Szerintem egy ekkora gyereket érdekli, hogy ott mi történik, semmi baja tőle.
2014. júl. 3. 09:34
23/28 anonim válasza:
Addig semmi gond, amíg normálisan viselkedik a gyerek.
2014. júl. 3. 09:34
24/28 anonim válasza:
Te már írtál ide!
Ez 100%.
Akkor a férjed nem hagyott főzni, mert akkor a család közös idejét lopod el (ugyanezekkel a szavakkal írtad), és ehetetlenül főzöl meg hasonlók.
Ha ezeket mondja, mi a ráknak vagy ezzel az emberrel? Ott aláz ahol tud, semmi sem jó, te a szemében mindenféleképp szr anya leszel.
Ez egy mérgező kapcsolat, én már rég kiléptem volna.
2014. júl. 3. 10:40
25/28 anonim válasza:
Nekem is a főzős kérdés jutott eszembe.
2014. júl. 3. 13:12
26/28 anonim válasza:
Gondolom ezt is ő írta. Akkoriban nem voltam 100%-ig meggyőződve róla, hogy kamu, de most már igen.
2014. júl. 3. 14:46
27/28 anonim válasza:
Nekem is egyből ő jutott eszembe.tuti ugyanaz a kérdező.most ez az egész igaz vagy kamu????amúgy vannak akik nem látják be h mennyire meg vannak alázva,annyira el van nyomva az önbizalmuk.saját családból tapasztalva...
2014. júl. 3. 22:10
28/28 anonim válasza:
Kérdező, kérlek, mondd, hogy már nem vagy együtt azzal a barom állat férjeddel! Na jó, ha igen, azt is írd meg légyszi, csak tényleg tegyél valamit, mert nem normális az, amit csinál ez az egoista p*cs.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!