Az nagyon gáz, hogy elvittem magammal a 6 éves gyerekem a fodrászhoz és kozmetikushoz?
A helyedben a következő lépésem a válási papírok beadása lenne.
1. Nem vagy szar anya, mert elvitted. Nekem szerencsém van, a fodrászom a szomszédban, a masszőrhöz szombat reggelre szoktam időpontot kérni, tud vigyázni a srácokra a férjem. De nem te vagy az egyetlen, aki elviszi. Sőt! Volt, hogy utánam férfi jött, hozta magával a hat éves fiát!
2. Az ember, aki ennyire megaláz, semmibe vesz, nem tisztel, merészel szar anyának nevezni, nem lenne a férjem. Kirúgnám a francba, alázzon meg mást!
Tudjátok, már nem tudom eldönteni, hogy mikor van igaza és mikor nem.
Jártam ringatóra, de úgy, hogy oda csak az járt, aki szabadulni akar a gyerekétől és nem akar a kicsivel egyedül otthon lenni.
Közben meg ez nem is igaz, de én évekig azt hittem, hogy igaza van.
Utolso vagyok elolvastam a valaszokat.hhaaat en is valnek az tuti.annyira megalaz es elnyom...4hos meg csak a babam de igenis kell egy kis ido a gyerek nelkul.ez nem onzoseg.(jo en meg nem hagytam masra,de nem is szol erte a pwrom hova jarok vele)
Van egy vallalkozasom oda is kenytelen vagyok bevinni...tehat szo szerint mindenhova.hetvegen tud csak ra vigyazni a parom de akkor meg inkabb nem megyek csakh vegre egyutt lehessunk.de o mondja h menjek baratnozni kapcsolodjak ki.mert tudja h a bezartsagtol be tud kattanni az ember.es ha te onzo vagy o mi???o toltott valaha idot kettesben a gyerekkel?h mondjuk te is tudj lazitani?vagy ugy gondolja mostmar csak azert elsz h kiszolgalhasd???
Minden egyebet elmondtak már a többiek, csak annyit jegyeznék még meg, hogy a gyerek nem unatkozik ilyen esetben, hanem igen jól szórakozik, rengeteg új dolgot lát/hall, élményeket gyüjt.
A férjedet meg minél elöbb hagyd ott, mert csak idö kérdése, mikor zár be egy szobába.
Férjed jár hajat nyíratni, vagy ő nem önző, ha elmegy??
A családba te is beletartozol, szóval az első a család duma elég h.lyén jön ki ilyenkor.
Engem is mindig vitt anyám ilyen helyekre, sőt barátnőm még nőgyógyászhoz is vitte a gyerekét, mert nem tudta hová tenni. Persze el is patkolhatott volna, nehogy sérüljön már a gyerek lelke, ha anyát orvosnál látja, ugye...
Enyémek szokták élvezni a fodrászatot, férjem viszi őket, néha én is megyek velük, söpörnek, előadják magukat, örülni is szoktak a fodrász nénik, mert legalább nem olyan unalmas nekik, férfi fodrászatban nem nagyon van esemény, nem olyan társalgóak a férfiak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!