Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Az nagyon gáz, hogy elvittem...

Az nagyon gáz, hogy elvittem magammal a 6 éves gyerekem a fodrászhoz és kozmetikushoz?

Figyelt kérdés
Olyan 1-1.5 órás program volt. Közben rajzolt, beszélgetett-mesélt az óviról az ottaniaknak, érdeklődött az ottani eszközökről, ilyesmikkel telt az idő, miközben nézte, hogy mit csinálnak velem.
2014. júl. 3. 07:37
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

A helyedben a következő lépésem a válási papírok beadása lenne.

1. Nem vagy szar anya, mert elvitted. Nekem szerencsém van, a fodrászom a szomszédban, a masszőrhöz szombat reggelre szoktam időpontot kérni, tud vigyázni a srácokra a férjem. De nem te vagy az egyetlen, aki elviszi. Sőt! Volt, hogy utánam férfi jött, hozta magával a hat éves fiát!

2. Az ember, aki ennyire megaláz, semmibe vesz, nem tisztel, merészel szar anyának nevezni, nem lenne a férjem. Kirúgnám a francba, alázzon meg mást!

2014. júl. 3. 07:55
 12/28 A kérdező kommentje:

Tudjátok, már nem tudom eldönteni, hogy mikor van igaza és mikor nem.

Jártam ringatóra, de úgy, hogy oda csak az járt, aki szabadulni akar a gyerekétől és nem akar a kicsivel egyedül otthon lenni.

Közben meg ez nem is igaz, de én évekig azt hittem, hogy igaza van.

2014. júl. 3. 07:59
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
??miert lenne gaz?nekem az elso lerctol nincs ki vigyazzon ra tehat mar 1honaposan fodrasz,kozmetikus minden megvolt.jopersze nem orakig tarto dolgok de egy szaritas,szemoldok siman belefer pici babaval is.navgyal meg meginkabb.szerintem tok jo kis kozos napot tartottatok.akkor en ne is menjek sehova mert nincs ki vigyazzon a kicsire?eleg furan gondolkozik a parod.
2014. júl. 3. 08:04
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg ekkora paraszt a férjed vagy viccelsz???!! Remélem vicc ez a kérdés vagy legalábbis tudod belül a választ rá. Erre mondják hogy vagy megszokod vagy megszöksz...
2014. júl. 3. 08:04
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne gond,egyik barátnőm fodrász mesélte,hogy egy csaj hetente megy a babájával fodrászhoz,manikűröshöz,kozmetikushoz.
2014. júl. 3. 08:05
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

Utolso vagyok elolvastam a valaszokat.hhaaat en is valnek az tuti.annyira megalaz es elnyom...4hos meg csak a babam de igenis kell egy kis ido a gyerek nelkul.ez nem onzoseg.(jo en meg nem hagytam masra,de nem is szol erte a pwrom hova jarok vele)

Van egy vallalkozasom oda is kenytelen vagyok bevinni...tehat szo szerint mindenhova.hetvegen tud csak ra vigyazni a parom de akkor meg inkabb nem megyek csakh vegre egyutt lehessunk.de o mondja h menjek baratnozni kapcsolodjak ki.mert tudja h a bezartsagtol be tud kattanni az ember.es ha te onzo vagy o mi???o toltott valaha idot kettesben a gyerekkel?h mondjuk te is tudj lazitani?vagy ugy gondolja mostmar csak azert elsz h kiszolgalhasd???

2014. júl. 3. 08:10
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Marmint 13-as voltam.
2014. júl. 3. 08:11
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

Minden egyebet elmondtak már a többiek, csak annyit jegyeznék még meg, hogy a gyerek nem unatkozik ilyen esetben, hanem igen jól szórakozik, rengeteg új dolgot lát/hall, élményeket gyüjt.

A férjedet meg minél elöbb hagyd ott, mert csak idö kérdése, mikor zár be egy szobába.

2014. júl. 3. 08:13
 19/28 OlivO ***** válasza:
100%

Férjed jár hajat nyíratni, vagy ő nem önző, ha elmegy??

A családba te is beletartozol, szóval az első a család duma elég h.lyén jön ki ilyenkor.

Engem is mindig vitt anyám ilyen helyekre, sőt barátnőm még nőgyógyászhoz is vitte a gyerekét, mert nem tudta hová tenni. Persze el is patkolhatott volna, nehogy sérüljön már a gyerek lelke, ha anyát orvosnál látja, ugye...

Enyémek szokták élvezni a fodrászatot, férjem viszi őket, néha én is megyek velük, söpörnek, előadják magukat, örülni is szoktak a fodrász nénik, mert legalább nem olyan unalmas nekik, férfi fodrászatban nem nagyon van esemény, nem olyan társalgóak a férfiak :)

2014. júl. 3. 08:15
 20/28 anonim ***** válasza:
Én is szoktam vinni a 4 éves lányomat, 2 havonta járok és nagyon élvezi, sőt ha visszagondolok a gyerekkoromra , én is mindig mentem anyukámmal és azt szerettem a legjobban ha sokat kellett várni, mert annál több látnivaló volt:)
2014. júl. 3. 08:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!