Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek is kellene egy...

Szerintetek is kellene egy "mi legyen a gyerekem neve" kategóriát indítani?

Figyelt kérdés
Lassan már meglepődök a sok "mi legyen a gyerekem neve", "segítsetek már dönteni", "melyik tetszik nektek a legjobban ezek közül" kérdések között más jellegűt is találok. Az egy dolog hogy full idegenekre bízzák, vagy idegen, sokszor troll emberek véleménye befolyásolja a döntésüket hogy mi legyen a gyerekének a neve, de a kategóriában szinte más jellegű kérdést már alig látni. Nem kellene szerintetek is ennek egy külön kategória?
2014. aug. 4. 14:17
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Igen. Bár én sem tartozom azok közé, akik ezt nem családi körben döntik el. :)

Mondjuk engem nem zavar, hogy vannak ilyen kérdések, nem foglalkozom velük, nem nyitom meg.

2014. aug. 28. 17:12
 12/21 anonim ***** válasza:
Szerintem simán elférne, ha már ennyi új kategória létrejött, akkor igazán lehetne egy utóneves kérdés is, meg egy tippelős. Pont azért, mert egy csomó embert nem érdekel, egy csomót meg igen. Akit érdekel, az majd belép abba az alkategóriába, akit meg nem, annak nem kell kiszűrnie ezek közül a számára tényleg érdekes kérdéseket.
2015. nov. 27. 20:37
 13/21 anonim ***** válasza:
Szerintem sok új kategóriát lehetne/kellene nyitni!Nagyon klassz,hogy egyre több a látogató,regisztrált tag,kérdés,de ezzel egyenes arányban nő az újabb kategóriák nyitásának lehetősége is.HALLÓ,ADMINOK!
2015. nov. 27. 21:11
 14/21 anonim ***** válasza:
én meg örülnék, ha megint külön szednék a családi kapcsolatokban a házasokat érintő dolgokat a tinik párkapcsolat kereső problémáitól(felnőtt kapcsolatok, az minden csak nem felnőtt kapcsolatok...)
2016. jan. 5. 13:50
 15/21 anonim ***** válasza:
Ez jó ötlet, kb 10 éve járok ide, az utolsó 4 évben szinte csak a gyerekvállalás kategóriát bújtam, már a fülemen folyik ki a sok "szerintetek szép ez a név", "szerintetek ez pozi", "tippeljetek" és társai kérdések. Külön kategóriát nekik!!! :D
2016. jan. 5. 13:52
 16/21 anonim ***** válasza:
Hát pedig, van külön kategória a felnőtteknek, meg van a tiniknek is. Más kérdés, hogy a felnőtt kapcsolatokhoz odaszokott mindenféle aberrált, de ez meg már a moderátorok dolga lenne.
2016. jan. 5. 13:53
 17/21 anonim ***** válasza:
aikor egybetették én már akkormegmondtam, hogy tele lesz tinik "idióta" kérdéseivel a családi kapcsolatok témakör..
2016. jan. 5. 13:58
 18/21 anonim ***** válasza:
Igen kéne, meg egy olyan is, hogy "szerintetek holnap meg fog-e jönni?" :-DDD
2016. jan. 5. 14:17
 19/21 anonim ***** válasza:

Szerintem lehetne egy Névadás kategória.

Én látogatnám szívesen, mert szeretem ezt a témakört olvasni. :)

Szerintem nem ciki megkérdezni mások véleményét, amit itt sokszor leírnak. Például, ha az Orália tetszik az anyukának, szerintem jobb, ha itt megkérdezi és megmondják neki, hogy miért nem előnyös, esetleg olyanokra is rávilágítanak, ami magától nem jutna eszébe. Ettől még ő dönt. Annak, hogy megkérdezi, hogy mi a közvélekedés egy adott névről, az nem jelenti azt, hogy azt adja, amit a legtöbben írnak.

Szerintem igenis fontos, hogy meghallgassuk mások véleményét is, nem csak ebben, hanem bármiben.

2016. jan. 5. 16:48
 20/21 anonim ***** válasza:
Hát szerintem ugyan hülye kérdés, hogy mi legyen a gyerek neve, de úgy látom, van rá igény, szóval kellene.
2016. jan. 6. 10:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!