Három lány nevet kellene választanom, ötletek?
Az a csoda ért bennünket, hogy három kislánnyal vagyok állapotos, aminek természetesen nagyon örülünk, viszont így nagyon nehéz nevet választani, ezért gondoltam itt kérek egy kis segítséget, ötletet, illetve véleményt.
Arra gondoltunk a férjemmel, hogy nem "egyforma" nevet adunk nekik, (tehát nem Panna-Hanna stílusú lenne) hanem egyforma kezdőbetűset, szerintetek ez jó ötlet egyáltalán? Nem fogják esetleg később keverni őket, vagy szerintetek ez zavarná a lányokat?
Őszintén mondom, engem nem zavarna, de sajnos a családban/ismerős körben nincs iker, úgyhogy nem tudom megkérdezni egy ilyen embertől sem, hogy őt nem zavarja a közös kezdőbetű vagy ilyesmi.
Illetve hát az is felmerült bennünk hogy egy stílusú nevet válasszunk vagy ne, mert nekem nagyon tetszik az Elizabet, viszont az Emese is, és ez meg így.. hát olyan fura, egybe hogy Elizabet és Emese, vagy szerintetek ez így együtt milyen lenne?
Van pár ötletünk természetesen a neveket illetően: Aisa-Alícia-Antónia, Adél-Alíz-Abigél, Elena-Elza, Heléna-Hanna, Karina-Karla-Kira, Luca-Liána-Liza, Véda-Vita-Vianna, Zsanna-Zsolna-Zsóka
Elég nehéz dolgunk van, mert vannak olyan nevek, amik tetszenek, de nem találunk párt hozzá, ilyen pl a Flóra, Tatjána, Száva, és még sok más, meg pl az E-betűs és a H-betűs nevek, van hogy találunk két nagyon szép nevet, de harmadikat az istenért se, vagy ha igen, az nem illik a többi közé.
Nektek ezek közül melyik tetszik? Esetleg el tudnátok látni valami tanáccsal, ötlettel, nevekkel?
A vezetéknevünk Kálvin.
Minden válasznak nagyon örülnék :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!