16 éves lány vagyok 45kg,168cm. Szerintetek milyen fürdőruha típust kellene választanom?
Figyelt kérdés
2013. máj. 18. 15:36
1/8 anonim válasza:
Szép vékony lehetsz elnézve az adataid. Nem lenne rossz, ha viszont kicsit részleteznéd.
Milyen alaktípusba sorolod magad?
(banán, körte, alma, homokóra)
2/8 anonim válasza:
Ismerek ilyen lányt D-s mellekkel, viszont AA-sal is.
Most honnan a fenéből tudjuk, hogy milyen alakod van?:D
3/8 anonim válasza:
Első körben egyél. :D Mert nagyon vékony vagy szerintem, legalábbis az adatok alapján legalább 10 kiló kéne rád.
Viszont egy bikini minden vékony nőnek jól áll. :)
4/8 anonim válasza:
Nem fürdőruha kell rád hanem plusz 10 kiló. JÉZUSOM... o.O
5/8 A kérdező kommentje:
érdekes test alkatom van :) igen tudom, hogy rám férne plusz 10 kg de ha egyszerűen sehogyse sikerül nem fogom tönkre tenni magam.. amúgy keskeny vállam van, viszont széles csípőm, és szerintem az súlyomhoz és az alakomhoz képest nagy a mellem.. 75B
2013. máj. 19. 06:51
6/8 anonim válasza:
Nincs semmi gond a melleddel... Egyébként meg nyugodtan próbálj fel néhány típust, ami tetszik neked, azt vedd meg. :)
7/8 A kérdező kommentje:
próbálgattam már, de a 2 részesekben valahogy nem éreztem jól magam.. az egybe részes pedig ha jól tudom, még jobban karcsúsít.. ezért szeretnék segítséget kérni :)
2013. máj. 19. 09:39
8/8 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!