Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért plántálják a szülők azt...

Miért plántálják a szülők azt a gyerekeikbe, hogy a testiség csúnya dolog?

Figyelt kérdés

2014. júl. 27. 20:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
90%
Én úgy éreztem, hogy gyerekkoromban zavarban voltam ha csókolózó párt láttam.
2014. júl. 27. 22:14
 12/14 A kérdező kommentje:
10-es, épp azért, mert ártatlanok, a testiséghez nem kapcsolódhat náluk semmi negatív érzet...amíg valaki beléjük nem neveli.
2014. júl. 27. 23:33
 13/14 anonim ***** válasza:
58%

Hát...nálunk anyánk a mai napig csupaszon alszik és magasról tesz arra, hogy mindet zavar. Tesóm 15 éves otthon lakik, én 22 egyetemen tanulok, de ha néha hazamegyek akkor is azzal kell szembetalálnom magam, hogy anyánk a 100+ kilójával pucérkodik.

Tesóm pedig mondja, hogy már undorodik ha anyánk hozzáér. Elvileg szokásává vált hogy megvakarja magát lent, de aztán nem mos kezet. Apánk az legalább nem vakarózik nyilvánosan és sokszor mos kezet. Őt ritkábban látni ruha nélkül. Jobb szeret pizsamában aludni.

2014. júl. 28. 00:47
 14/14 anonim ***** válasza:
83%

A gyerek normális fejlődésével jár, hogy 5 éves kora környékén kialakul nála a szeméremérzés, innentől fogva anélkül, hogy mondanák neki, nem szívesen öltözik és vécézik mások előtt. A szexualitásról ennyi idősen még nagyon kevéske és homályos elképzelése van, de ez is elég ahhoz, hogy zavarba jöjjön tőle.

A testiség pedig nagyon szép dolog, de pont ezért nem tartozik a nyilvánosságra. Teljesen érthető a reakciójuk, néha látok párokat úgy pettingelni nyilvánosan, hogy legszívesebben én is fujjognék.

2014. júl. 28. 07:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!