Aki divatos nevet ad a gyerekének az miért tesz így?
Me őneki az teccik.
Tetszik érteni?
Amúgy meg nem mindegy neked, hogy ki milyen nevet ad a gyermekének? Hol befolyásolja ez a te életed?
pont a kérdés lényegét nem érted.
hogy csak a divat számít,vagy azért tetszik is benne van valamenyire.
Mert az tetszik neki. A nagyszüleink idejében miért volt sok Gizi, Magdi, Marika, Bözsike, Pistike, Béluska, Misike, Józsika? Mert akkor az volt a divat.
Ovis korom óta tetszik a Hanna, akkor egy filmben hallottam, most meg minden csoportban van egy...
Annak idején divatnévnek minősült a Zoé, én meg azért szerettem volna ha kislányom az, mert a jelentése az ami....sajnos nem adhattam neki, de ha kislányom születik, biztosan ez lesz, akkor is ha mások szerint divatnév.
Névválasztásnál ne az legyen a mérvadó, hogy mi az aktuális divat. Ha valaki ez szerint nevezi el a babáját az önmagáról állít ki bizonyítványt amivel neked nem kell törődni...tessék elsiklani fölötte :)
De ki dönti el, hogy mi a ronda? Attól, hogy divatos, még lehet szép.:) Vagy attól, hogy pont neked nem tetszik, neki meg igen.
A fiunk nevét 15 éve álmodtuk meg, amikor a lányunkat vártuk, akkor nagyjából senkit sem ismertünk azzal a névvel. Ma meg divatos, így jártunk, de attól még mindig szép, legalábbis nekünk.
Szerintem azt hadd tudja mindenki maga, hogy neki mi a szép.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!