Aki a gyerekének csak adott meséket enged nézni a tévében, az maga egész nap be sem kapcsol semmit?
Vagy hogy akadályozzátok meg, hogy a gyerek is nézze? Vagy tényleg senki nem néz egész nap mást, csak Bogyó és babócát?
Én sem bámulom állandóan a tévét, nem is megy a háttérben sem, de időnként jól esik egy órára leülni elé.
Akkor olyanoktól kérdezném, akik korábban szerettek tévét nézni, nem attól, akit amúgy sem érdekel.
De azért köszi a választ!
én szerettem tv-t nézni, mikor kicsi volt, még próbálkoztam is. de mindig felébredt, akkor meg nem tv-ztem hanem vele foglalkoztam. olyan soha nem volt, hogy ő eljátszott, addig 1 órát néztem valami műsort :)
ha elvolt akkor elmosogattam vagy feldobtam a vacsit, rendet raktam stb...
így leszoktam róla.
most 4,5 éves a gyerekem, f9kor fekszik le, utána ha elaludt akkor apa bekapcsolja és néz valamit, én már csak dvd-t nézek, csak ha alszik...
egyébként nem tiltom tőle a mesét, nézheti, m2 kifejezetten tetszik, egész jó mesék vannak (tehát pont nem a bogyó és társai hanem állatkert a hátizsákban, csűrcsavarosdit szereti még), de ő sem igényli, nézi 10percet majd kinyomja és megy inkább játszani.
Nem nézek tv-t amikor ő is ott van. Este, amikor már alszik, akkor esetleg megnézem a híradót, de mostanában már azt se nagyon.
3,5 éves a lányom.
De egyébként mostanában a vasárnap délelőtti Falforgatók műsort meg szoktam nézni. de azt nézheti, mert lakberendezési műsor. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!