Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Aki a gyerekének csak adott...

Aki a gyerekének csak adott meséket enged nézni a tévében, az maga egész nap be sem kapcsol semmit?

Figyelt kérdés

Vagy hogy akadályozzátok meg, hogy a gyerek is nézze? Vagy tényleg senki nem néz egész nap mást, csak Bogyó és babócát?

Én sem bámulom állandóan a tévét, nem is megy a háttérben sem, de időnként jól esik egy órára leülni elé.

2014. júl. 8. 20:44
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Én teljesen függő voltam, de komolyan! :) Persze nem ilyen valovilag, meg társai ment, hanem TLC, Paprika tv, Investigation discovery...! Minden este tv-re tudtam csak elaludni! Amikor megszületett a kisfiam, ugyanúgy néztem napközben (már amikor időm engedte) meg mikor aludt a babám. A lényeg, hogy sokat ment még ha nem is néztem! Aztán olvastam Vida Ági kismama blogjában, hogy ártalmas a babáknak még ha csak háttérzajként megy is! Na ott azt mondtam, h elég volt! Csak akkor néztem filmet (kb egy héten 2szer) ha végeztem mindennel, és a kisfiam aludt! Viszont akkor is laptoprol, és feliratosan (!) :D mert sűrűn felébresztette, holott nyilván nem üvöltettem! Esténként meg annyira fáradt voltam, hogy az sem érdekelt volna, ha nincs alattam ágy...nemhogy tv kelljen az elalváshoz! :D Tehát amilyen függő voltam, olyan gyorsan le is szoktam! Most 9,5 hónapos a babám, néha bekapcsolom a tv-t akkor is a baby tv megy, de nem nagyon érdekli szerencsére! Este meg inkább könyvet olvasok, az jobban kikapcsolja az agyam! :) Bocsi, ha hosszúra sikerült!
2014. júl. 9. 10:50
 22/25 A kérdező kommentje:

Én sem valóvilágot akarok nézni, még sosem láttam belőle egyet sem.

Én napközben kevés tévét nézek. Régebben sokat ment, úgy is, hogy nem figyeltem oda. Ma már nem, a kicsi miatt. Ez inkább csak kivételes alkalom, de néha be szoktam kapcsolni, főleg, ha rossz idő van, és egész nap bent kell kuksolni. Lehet, hogy én vagyok a rossz, de én megunom egész nap az autótologatást, és kell egy kis szünet. De olyan nagy baj az, hogy a fiam kicsit játszik magában? Itt ül mellettem, nem hagyom egyedül. És most heti 2-3 óraról van szó, nem egész nap a tévét bámulom.

A gond inkább az szokott lenni, hogy a férjem állandóan bekapcsolja, amikor hazaér.

2014. júl. 9. 13:47
 23/25 anonim ***** válasza:

Én nem nézek tévét már.

Régebben voltak kedvenc műsoriam, sorozatok, bármi.

Manapság nincs időm rájuk és nem is tudnak lekötni.

Este szokott nézni a férjem ismeretterjesztő, vagy dokumentumfilmeket.

Azokba belenézek, ha érdekesnek találom, de ennyi.

Inkább olvasok vmit.

2014. júl. 9. 15:31
 24/25 anonim ***** válasza:

3 gyermekem van, most itthon vannak nyáriszüneten. Délelőtt nem megy a tv, játszanak, szaladgálnak az udvaron, a pici alszik, én teszek-veszek.

A délutáni alvásnál bekapcsolom a tv-t nézem a kedven sorozatomat. Ha felébrednek kikapcsolom, megyünk uzsonnázni, folytatódik a játék. Este viszont a fürdés alatt már "zörgetjük", nyilván csak olyan csatornát, ahol nincs csihi-puhi. Közben mesélek. Ha nagyon a tv-t bámulják közben, akkor kikapcsolom. Egyedül a hiradótól tiltom őket következetesen, mert régebben vacsi alatt is azt néztük és rosszabb, mint egy horrorfilm!!!

Jelenleg dvd-ről néznek ezt-azt, vagy a youtube-ról szoktunk nézni mesét.

Igaz, most kertesházban lakunk. Amíg a panelben voltunk, akkor délelőtt is ment (szintén természetfilmes, nyugis sorozatos) csatorna. Akkor szükségem volt rá a zsebkendőnyi élettérben, hogy kicsit konfortosabban érezzem magam. De annyira akkor sem bámulták, csak ha jöttek a reklámok! :) Azt valamiért mindhárom imádja!

2014. júl. 11. 10:01
 25/25 A kérdező kommentje:
Az én fiam is imádja a reklámot. Ha az jön, nézi :)
2014. júl. 11. 21:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!