Aki a gyerekének csak adott meséket enged nézni a tévében, az maga egész nap be sem kapcsol semmit?
Vagy hogy akadályozzátok meg, hogy a gyerek is nézze? Vagy tényleg senki nem néz egész nap mást, csak Bogyó és babócát?
Én sem bámulom állandóan a tévét, nem is megy a háttérben sem, de időnként jól esik egy órára leülni elé.
Én sem valóvilágot akarok nézni, még sosem láttam belőle egyet sem.
Én napközben kevés tévét nézek. Régebben sokat ment, úgy is, hogy nem figyeltem oda. Ma már nem, a kicsi miatt. Ez inkább csak kivételes alkalom, de néha be szoktam kapcsolni, főleg, ha rossz idő van, és egész nap bent kell kuksolni. Lehet, hogy én vagyok a rossz, de én megunom egész nap az autótologatást, és kell egy kis szünet. De olyan nagy baj az, hogy a fiam kicsit játszik magában? Itt ül mellettem, nem hagyom egyedül. És most heti 2-3 óraról van szó, nem egész nap a tévét bámulom.
A gond inkább az szokott lenni, hogy a férjem állandóan bekapcsolja, amikor hazaér.
Én nem nézek tévét már.
Régebben voltak kedvenc műsoriam, sorozatok, bármi.
Manapság nincs időm rájuk és nem is tudnak lekötni.
Este szokott nézni a férjem ismeretterjesztő, vagy dokumentumfilmeket.
Azokba belenézek, ha érdekesnek találom, de ennyi.
Inkább olvasok vmit.
3 gyermekem van, most itthon vannak nyáriszüneten. Délelőtt nem megy a tv, játszanak, szaladgálnak az udvaron, a pici alszik, én teszek-veszek.
A délutáni alvásnál bekapcsolom a tv-t nézem a kedven sorozatomat. Ha felébrednek kikapcsolom, megyünk uzsonnázni, folytatódik a játék. Este viszont a fürdés alatt már "zörgetjük", nyilván csak olyan csatornát, ahol nincs csihi-puhi. Közben mesélek. Ha nagyon a tv-t bámulják közben, akkor kikapcsolom. Egyedül a hiradótól tiltom őket következetesen, mert régebben vacsi alatt is azt néztük és rosszabb, mint egy horrorfilm!!!
Jelenleg dvd-ről néznek ezt-azt, vagy a youtube-ról szoktunk nézni mesét.
Igaz, most kertesházban lakunk. Amíg a panelben voltunk, akkor délelőtt is ment (szintén természetfilmes, nyugis sorozatos) csatorna. Akkor szükségem volt rá a zsebkendőnyi élettérben, hogy kicsit konfortosabban érezzem magam. De annyira akkor sem bámulták, csak ha jöttek a reklámok! :) Azt valamiért mindhárom imádja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!