Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Aki a gyerekének csak adott...

Aki a gyerekének csak adott meséket enged nézni a tévében, az maga egész nap be sem kapcsol semmit?

Figyelt kérdés

Vagy hogy akadályozzátok meg, hogy a gyerek is nézze? Vagy tényleg senki nem néz egész nap mást, csak Bogyó és babócát?

Én sem bámulom állandóan a tévét, nem is megy a háttérben sem, de időnként jól esik egy órára leülni elé.

2014. júl. 8. 20:44
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Nálunk most Barney korszak van,én indítom neki,nem nézhet tv-t. Délután alszik 2 órát és este 9 től kapcsolom csak adásra.
2014. júl. 8. 21:37
 12/25 A kérdező kommentje:

Nem ártalmasra gondolok. Pl egy vígjáték sorozat. Szóval nem mese, de nincs benne semmi borzalmas.

Mondjuk az én fiam még kicsi, nem nézi, nem is sokat ért belőle.

2014. júl. 8. 21:50
 13/25 anonim ***** válasza:
Nálunk mindig megy a tv, csak most az m2-t nézzük, inkább háttérzaj.Sokat vagyunk kint, így emiatt se nézi, de kb van 2 mese ami nagyon érdekli a többit nem nézi. Én sohasem tiltottam a tv-t és szerencsére nem is bámulja úgy, mintha csoda lenne.
2014. júl. 8. 21:52
 14/25 anonim ***** válasza:
Nálunk folyamatosan ment a tv mielőtt megszületett a lányom. Szerintem függök voltunk :D Még az elején néztem is, de olyan 2 hónaposan (ha jól emlékszem) nagyon elkezdte érdekelni és le sem lehetett vakarni róla úgyhogy úgy döntöttem tv off. Az elején még hiányzott egy kicsit de most már fogalmam sincs mikor kapcsoltuk be utoljára :D (6 hónapos lesz) Ha éppen alszik vagy játszik egyedül és van idom akkor netezek. Filmet este szoktunk nézni a férjemmel de azt is laptopról.
2014. júl. 8. 21:55
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Én nem mondtam le róla. Este megnézzük a híradót mindig,a 3 évesem vagy jàtszik vagy vacsizik közben. A fél évesem még nem sokat fog fel belőle meg nem is lát rà a tévére. Aztàn fürdés,mese. Aztàn nézem a Jim szerint a vilàg, Két pasi meg egy kicsit, ilyenkorra màr bealszanak és nem ébrednek fel a tévére,pedig mind egy szobàban alszunk. Nézem az Édes életet utànna én is elalszom,férjem még a meccset is szokta mostanság. Meg néha letölti az újdonsàgokat és azt is megnézzük,ha màr elaludtak a gyerekek.
2014. júl. 8. 22:02
 16/25 anonim ***** válasza:
Én nem mondtam le.3 gyerek van,a két kisebb mérvadó csak(a nagy már felnőtt)6 éves és 22 hónapos.Délután,amikor a kicsi alszik a Viasat-ot nézem(Helyszínelők stb.)este Híradó,valami film.A gyerekek Duck Tv-t,vagy M2-t néznek addig.Sokszor megy a háttérben nekem a konyhában.A hűtő tetején van-kb.2.2 m-a gyerekek nem látják.legfeljebb hallják.Ha olyan van,szinte lenémítom.
2014. júl. 8. 22:27
 17/25 anonim ***** válasza:
6. és 9. vagyok megint. Vígjátéksorozattal nincs baj nálunk, az mehet. Nem nézi, csak én. :)
2014. júl. 8. 23:04
 18/25 anonim ***** válasza:
Nem kapcsoljuk be, csak ha alszanak. Ebéd után tv alapzajra szoktam vasalni pl. Esténként néznek tv-t, Babytv-t vagy m2-t, de mást nem. A híradóról akkor mondtam le, amikor a 2,5 éves tételesen kommentálni kezdte a híreket, mi miért tört össze, kit vittek kórházba stb, beszüntettük az esti tévézést. Visszanézhető adásra fizettünk elő, pont ezért.
2014. júl. 9. 07:28
 19/25 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy nem egészen az én válaszomra vársz, mert mi nem nézünk tv-t, a gyerekek meg a YouTube-on néznek mesét, de azért válaszolok.

Ha lenne olyan vígjátéksorozat, ami akkor megy, amikor a gyerek még fent van, és annyira meg akarnám nézni, nézhetné velem a gyerek, legfeljebb unná. Olyasmit, amit kifejezetten ártalmasnak tartok (Éjjel-nappal Budapest, Való világ stb.) én sem nézek. Nem esik nehezemre lemondani róluk, mert nem vonzanak. Azt nehezen tudom elképzelni, hogy leüljek egy órát a tévé elé, miközben a gyerekeim fenn vannak.

2014. júl. 9. 10:07
 20/25 anonim ***** válasza:

Eleinte simán néztem a tv-t amikor a kicsi szopizott, de már nem.

Mostanában ami nagyon érdekel felveszem. Így néztem végig a közel 100 részes mexikói sorozatot is, és így jobb is, mert tekertem benne rendesen nem csak a reklámot:)

Vígjátékot vagy valami ismeretterjesztőt nézhetnének, de a végén én engedek és mese lesz belőle.

2014. júl. 9. 10:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!