Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Néha annyira elegem van....

Néha annyira elegem van. Hogyan lendültök túl a mélyponton? (Egész nap egyedül a babával)

Figyelt kérdés
A férjem egész nap dolgozik, csak estére ér haza. Rokonaim nincsenek a közelben, barátok elmaradtak, mert nincs gyerekük, napközben dolgoznak, hétvégén buliznak. Egyedül vagyok a babámmal itthon. Járunk sétálni, de még pici a játszótérhez. Csak nézelődünk, levegőzünk. De ennyi. Minden napom egyforma, minden napom csendes és monoton. A babám alkalmazkodó, jó, egyedül is sokat játszik, ilyenkor én olvasok, tanulok, filmet is tudok nézni, ezer darabban, de tudok. Sportolni is szoktam. Mégis nagyon egyedül érzem magam. Gondolkodtam rajta, hogy közösségbe menjünk, de annyira taszít, olyan rég nem barátkoztam és néha úgy érzem, erőm sincs hozzá, hogy jópofizzak másokkal. Kezdek befordulni, és nem érzem a lelkesedést, hogy változtassak rajta. Ti hogy csináljátok?
2014. jún. 24. 11:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Keress egy anyukát akivel együtt tudtok sétálni! Nagyon fontos volna, hogy felnőttekkel is találkozz!
2014. jún. 24. 11:14
 2/4 anonim ***** válasza:

Én befordultam az állandó monotonitástól, bármennyire is imádom a lányomat.

Hamar vissza is mentem dolgozni, és nekem jót tett. Emberek között vagyok, nem monoton.

De az állandó rohanás sem egyszerű! Korán kelés, gyerek "összerakás", öltöztetés, készülődés, bölcsi-ovi, buszozás, munka, rohanás haza, későn érünk haza, evés-fürdés és pont.

Véget is ér egy nap!

Úgyhogy monoton volt otthon lenni, és én sem viseltem jól, és most élvezem a munkám, de azért hajaj...az egész napom egy őrült rohanás!

Arra gondolj, hogy talán még otthon egyszerűbb: otthon vagy és nem kell pörögnöd-forognod-rohannod és hajtani.

Szóval próbáld megtalálni az előnyét ennek.

Valamint igenis kapd fel a gyereket és menjetek akármerre! Szabaduljatok ki az otthon-játszótér körforgásából. Hidd el, üdítő lesz!

Nem kell másokkal jópofizni, csak ne nap mint nap ugyanazt csináljátok!

2014. jún. 24. 11:15
 3/4 anonim ***** válasza:

Masodik valaszado mintha en irtam volna. :)

Kedves kerdezo problaj meg egy mama-baba csoportot. Nincs a kozeletekbe? Kerdezd meg a vedonot, nekem is o mondta meg hol vannak az ilyen csoportok annak idejen. Hidd el nagyon sokan a csoportba hasonloan ereznek mint te. Nem lesz nehez olyanokkal beszelgetni akik hasonlo cipoben jarnak.

Szinten kerdezd meg a vedonodet, hogy a kornyeken nem-e ismer olyan anyukat akinek hasonlo koru a babaja. En is ezt tettem annak idejen. Leirtam egy cetlire a telefonszamomat, nevemet es megkertem a vedonot, hogy legkozelebb adja oda egy ilyen anyukanak, hatha o is maganyos. Termeszetesen modtam, hogy nem akarok tolakodo lenni csak megkertem, hogy ha az anykanak van kedve akkor irjon egy uzenetet vagy hivjon es babakocsizhatunk ketten. Ha nem hiv az sem gond de egy probat meger... 3 het mulva hivott is egy aranyos anyuka akivel azota is joban vagyunk pedig a gyerekek mar osszel kezdik a sulit. :) Heti 2-szer babakocsiztunk a kozeli parkba, egyutt jartunk el delelott bevasarolni, es ha esos volt az ido akkor egyik heten hol nalluk, hol pedig nallunk voltunk.

En ezen kivul meg babauszasra vittem szerdanket a kisfiam. Ez is valamennyire kizokkentett a monotom napokbol.

2014. jún. 24. 11:47
 4/4 anonim ***** válasza:

Értem a problémád de én még ennél is rosszabb helyzetben vagyok! Én is egyedül és a férjem csak 2 hetente hétvégén jön haza. Akkor 2 napig van itthon. Na és akkor nem is olyan rossz neked, igaz? :)

De ki lehet bírni. Nekem egy barátnőm maradt. Hozzá eljárunk hetente de ennyi a felnőtt társaság. Igaz az én lányom már 2 éves és nagyon mennék már vissza dolgozni de nem vették föl bölcsibe. Kitartás!! Ha már jártok játszóra jobb lesz.

2014. jún. 24. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!