Milyen egyedül nevelni egy kétévest?
Figyelt kérdés
Apa hamarosan elköltözik.2014. máj. 18. 14:48
1/3 anonim válasza:
Nem könnyű.
Ha van a közelben nagyszülő, akkor az nagy segítség.
Én is heti kb. heti 2 alkalommal megyek a nagyihoz, ilyenkor javarészt ők játszanak vele, etetik, nekem ilyenkor az a kikapcsolódás, ha inkább a konyhában mosogatok, felporszívózok, vagy elmegyek egyedül boltba stb.
Az az iszonyat nehéz benne, hogy hiába vagyok néha extra fáradt, vagy jön a front és migrénem van, akkor is ugyanúgy foglalkozni kell vele, 24 órás szolgálatban vagyok vele.
Persze meg lehet oldani, de nem könnyű.
2/3 anonim válasza:
Bár a helyzetet nem ismerem, de eléggé nehéz lehet az eleje. Aztán minden kialakul, és már biztosan könnyebb lesz. MagneB6, és sok türelem.
3/3 Hubilla válasza:
6 honapost nevelek egyedul. Szuletese ota...
Nem egyszeru, de megy :)))
Fel a fejjel!
(Ha gondod irj...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!