Olyan csúnya lett a bőröm kb 1hónapja. Lehet a hormonok miatt?
Figyelt kérdés
2hónapos a babám-és pici kiütésekkel van tele a lábam,mindig olyan selymes volt a bőröm-ilyet még nem tapasztaltam.nem ltszik,csak furcsa érzés fürdésnél.2013. okt. 11. 10:02
1/1 anonim válasza:
Nem kened semmivel? Nekem akkor volt ilyen mikor túl vastagon kentem rá a krémet vagy túl sűrű krémet használtam rá. Próbálj kísérletezni vele, nem kened semmivel (ha előtte keneted), kenjed ha előtte nem keneted, elég ha csak pl. olivaolajjal bekened, vagy mandulaolajjal, avokádó olajjal. Nekem a Nive (kék dobozos classik) nem vált be attól volt először ilyen pöttyös a kezem, nekem a baba kakaóvajas testápoló ami nagyon bevált, de ez egyénfüggő kinek mi jó a bőrének. Nincs új tusfürdőd, vagy új zoknid és esetleg az nagyon műszálas vagy nagyon pamut, vagy nagyon meleg vagy valami ezzel is kísérletezhetsz. Ha viszket is akkor biztosan valami allergiás reakció (zoknira, krémre, akár ételre is) Ha nem viszket csak van akkor lehet hormontól is, méreganyagok felgyülemlettek, esetleg túl sok krém használattól a pólusok eltömődtek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!