Ismertek Dorián nevű fiúkat, milyen a személyiségük?
Egyikük egy tanult, udvarias, kedves srác, 25 évesen már saját vállalkozása van. Mindig barátságos mindenkivel, szereti az állatokat, sokat jótékonykodik is, önkéntes munkákat végez.
Másik Dorián akit ismerek nem magyar, de attól még Dorian. 18 éves, eléggé érdekes személyiség, érdekes gondolkodásmóddal. Kissé antiszociális, visszahúzódó, csendes. Viszont ő is okos, nagyon jó tanuló, mint a másik Dorián.
De szerintem a névnek semmi köze a személyiséghez.
En egy Doriant ismerek, a lanyom csoporttasa a bolcsiben. De egy ordog, es meg mondom oszinten nem minden szazas annal a gyereknel szerintem.
De ne ez alapjan ne valaszd majd a nevet mert mi esetleg pont olyanokat ismerunk akik bugyutak. :-)
Szerintem kedves kis nev.':-)
hiszek abban, hogy a név is hordoz tulajdonságokat, szoktam olvasgatni keresztnevekhez társított személyiségjegyeket és szerintem valamennyire igazak
én ismerek egy Esztert személyesen és más Esztereket a médiából és vannak hasonló tulajdonságaik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!