Hogy tetszik nektek a Dorián név? Adnátok fiatoknak?
Figyelt kérdés
2013. márc. 12. 15:44
1/13 anonim válasza:
jó név, adnám (ha más nem tetszene jobban ) :)
2/13 anonim válasza:
Szép is tetszik is. De én nem adnám, mert az Adoriánra emlékeztet és volt egy ilyen nevű fiú, akit utáltam :-)
De a Dorián tetszik :-)
5/13 anonim válasza:
Nekem sem, soha nem adnám a fiamnak, de ez ízlés kérdése.
6/13 anonim válasza:
Nekem ezek a nevek mint Adrián Dorián Flórián ami valahogy a női párjukhoz kapcsolódik, nem szeretem és nem adnám olyan érzésem van tőle (de hangsúlyozom ez csak én vagyok) mintha Adriennt Dórát vagy Flórát vártak, dehát fiú lett.
7/13 anonim válasza:
nem adnám, én egyből becézgetéssel tesztelem a neveket, itt meg a Dori jött a számra, ilyen női nevünk meg ugye van, szóval fura lenne Dorikának becézni
8/13 anonim válasza:
Nagyon nem tetszik, egyáltalán nem férfias név és számomra érthetetlenül egyre gyakoribb. Távoli rokonaimnak ősszel született Dorián nevű gyerekük.
9/13 anonim válasza:
Szerintem szép név, de a mi vezetéknevünkhöz nem passzol. Ezelőtt 15 évvel volt egy Dorián osztálytársam, úgyhogy nekem ezért sem idegen a név (meg ugye ott van Dorian Gray is :)).
10/13 anonim válasza:
Szerintem nagyon lányos név! Na meg a Maszk c. filmben a gonoszt is Doriannak hívják! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!