Anyák! Terhesség, szülés utáni változások?
Sziasztok! Nagyon sok kusza információm van arról, hogy terhesség és szülés után miben változik a női test. Aki szült már és van kedve, légyszi válaszoljon az alábbi kérdéseimre:
1. Mennyit híztál, szülés után mennyit adtál le és mennyi idő alatt?
2. Változott-e a hüvely mérete, formája, viselkedése szex közben és HA visszaállt a régi rend, az mikor volt?
3. Tényleg megnyúlik a mell szoptatás alatt vagy után?
4. Van aki visszanyerte eredeti alakját csípőben és hasban?
Nem ettől függ hogy fogok-e szülni csak érdekel a nők valódi személyes tapasztalata.
1. első terhességnél 9-10 kg-ot híztam, szülés után 2-3 héttel annyi volt a súlyom, mint terhesség előtt
2. szülés után első két együttlétnél érzékenyebb volt, és kicsit szárazabb voltam, de pár hónap múlva minden a régi volt, talán még jobb is
3. kicsi mellem van, miután már nem szoptattam látszott rajta, hogy megnyúlt, kicsit lógott
4. csípőm férjem szerint még formásabb lett, hasam nem volt olyan feszes, szerintem tornával rendbe lehetett volna tenni, de mivel terveztük a második gyereket ezért lusta voltam
5 hete szültem másodszor, 10-11 kg-ot híztam, most talán 1-1,5kg plusz van rajtam
2. most sikerült a gátvédelem ezért remélem, még kevésbé fogok bármi változást észrevenni, de ezt még nem tudom
3. meg szoptatok ezért nem tudom, milyen lesz a végeredmény
4. csípőm olyan, mint eddig, hasam sokkal gyorsabban ment vissza, mint először
1. első terhességnél 8 kilót, a másodiknál 10-et híztam, szülés után az elsőnél ugyanannyi voltam, mint terhesség előtt, a másodiknál +2 kiló maradt rajtam (4 hete szültem, még mindig megvan)
2.császáros voltam mindkétszer, de a szex az intenzív szoptatásig fájt (6 hó), most még gyerekágyas vagyok
3.az elsőt 15 hónapig szoptattam, pici melleim lettek utána, kicsit nyúlt a bőr, de nem vészesen
4. az első után a csípőm nem lett ugyanolyan, a hasam sem. Nagyon lapos volt előtte és persze olyan már soha nem lesz vagy csak kőkemény tornával lehetne, de sajnos a hasizmaim sem az igaziak, a bőröm is megnyúlt...
1. 9 kilót híztam a terhesség alatt, amiből mind a 9 le is ment mire hazaértem a kórházból. azóta még 6ot fogytam, tehát 6 kilóval vagyok most kevesebb mint a terhesség előtt. szoptatok, nem tudom van e köze ehhez, de nem diétázok, szóval nem tudom hogy csináltam : D
2. A szex ugyanolyan jó a páromnak mint előtte, szerinte nem lettem tágabb. én egy picivel még jobban is élvezem mint előtte, annyi hogy síkosítót kellett az első pár alkalommal használni.
3. Nincs megnyúlva a mellem, de még szoptatok szóval azt nem tudom hogy utána meg lesz e.
4. Az 1-es válaszomban ott a válasz én 6 kilóval könnyebb vagyok mint előtte, szóval csinosabb lettem a végére (apukám azt mondta amikor meglátott hogy tinikoromban volt ilyen lapos a hasam utoljára) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!