Szülés utáni változások?
Negativ valtozasok:
- a cicim kisebb lett
- a hasamon a bor mar nem olyan feszes, mint egy kifeszitett gumikotel
- lett nehany stria nagyon lent, az alhasamon, de mondjuk ez nem is igazan latszik, egyaltalan nem zavar.
Valojaban a hasam sem zavar, mert egyebkent teljesen lapos es igy sem log a bor, csak nem olyan feszes, mint tinikoromban, de en sportolok, izmos vagyok, szoval testugyben sok tini csak mogottem kapna helyet a sorban, mert igen jo formaban vagyok.
Elonye is van a dolognak: en magas vagyok es vekony, vekony a derekam, viszont gyerekek elott (ketto van) a csipom is viszonylag keskeny volt. Valamennyit szelesedett, igy lett 90-es, ami meg pont elonyos mert jobb a formam, a fenekem is jobban nez ki igy.
Onertekelesi gond: neha ram tor, hogy zavar a cicim merete, siratom vissza a regit, mert a jelenlegi tenyleg apro. De mondjuk ilyen kb kethavonta egyszer van. Osszessegeben nem nagy veszteseg, elotte sem volt nagy mellem es pont a cici az, amit siman meg lehetne barmikor csinaltatni, ha zavarna.
A ferjem ugyanugy kivan, ahogy regen, sot, sokkal, de sokkal tobbet dicser, mint regebben, naponta tobbszor elmondja, hogy ez tetszik neki, meg az tetszik neki rajtam. Ez szerintem amiatt is van, mert gyerek elott csinosnak lenni normalis, tobb gyerek utan meg mar nem teljesen "atlag", emiatt buszke ram.
A kis szerencsés... :)
Nagyon remélem, hogyha majd én is eljutok oda, akkor úgy ahogy de visszanyerem a régi formámat, persze tornával rásegítve. Bár ha számít a genetika, akkor bajba vagyok. :/
Köszönöm szépen a válaszod! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!