Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért ítélnek, mert Málnának...

Miért ítélnek, mert Málnának szeretném nevezni a lányomat?

Figyelt kérdés
Nem értem. Ennyi erővel ne nevezzünk egy gyereket Ibolyának, mert milyen gáz, a virágot is úgy hívják. Ti mit gondoltok?

2014. júl. 25. 21:58
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
96%
Engem Viviennek hívnak, mikor megszülettem ('93-ban), akkor nagyon sokan megbotránkoztak ezen a néven a falunkban. Csúfoltak is érte, de nem zavart. Utána sorra jöttek a Vivienek :) Anya "divatot teremtett" :)
2014. júl. 25. 23:36
 32/43 anonim ***** válasza:
84%

Nekem csak annyi hozzászólásom lenne..hogy..

itt mindenki Dr. Málnázik...Meg Dr. Málnát várják a műtőbe.

Emberek..a doktorokat a vezetéknevükön szokták szólítani!!!

Pl: Dr. Kovács Béla.Az úgy hangzik hangosbemondón, hogy: Dr. Kovácsot várják a műtőbe!!Nem úgy, hogy: Dr. Béla...jájj..

Amúgy meg ezerszer kiborítóbb nevek vannak mint ez!!

2014. júl. 26. 00:32
 33/43 anonim válasza:
73%
Szerintem nagyon édi a Málna :)) amugy az Eperke jobban elfogadott es az is egy gyumi :)
2014. júl. 26. 00:44
 34/43 anonim ***** válasza:
88%
Szia, az én lányomat Málnának hívják. Soha senkinek nem jutott eszébe csúfolni, sőt az ovis gyerekek a szülőkkel balhéztak otthon, mert ők 'csak'Évik meg Bélák. A lányom szereti, mondjuk nyilván sokat számít, hogy milyen vezetéknévhez választjátok. Mire ő megnő már az Ilonka néni lesz ritka... 29 éve még a Nikoletta volt fura, de én is felnőttem vele-szerintem csak magadra hallgass....
2014. júl. 26. 06:10
 35/43 anonim ***** válasza:
95%
a lányunk Málna, mire ő felnő, annyi furcsa név lesz, hogy nem hinném, hogy ez fog kitűnni. Neki ez csak a második neve, mi így szólítjuk, de ha nem tetszik neki, használhatja majd az elsőt is.
2014. júl. 26. 06:45
 36/43 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem a Málna teljesen jó név, szép, ki lehet mondani, én is ismerek Málnát és szereti a nevét. Ne foglalkozz a korlátoltakkal, akik ezért leszólnak titeket, sokkal jobb mint a mindenhol hallott Hanna, Jázmim, Kira, Mira és hasonlók. Már a mi időnkben sem volt szokás a gyerekeket a nevükkel csúfolni, szerintem most sem általános ez.
2014. júl. 26. 07:31
 37/43 anonim ***** válasza:
95%
A mi kislányunk is majdnem Málna lett, nekünk nagyon tetszik, nagyon szép név! Ne foglalkozz senkivel, imádni fogja a nevét!
2014. júl. 26. 07:41
 38/43 anonim ***** válasza:
78%

"Emberek..a doktorokat a vezetéknevükön szokták szólítani!!! "

Engem speciel az egyik ügyfélnél "Dr. Keresztnév"-nek szoktak szólítani, nem tudom, honnan jött nekik, de jópofa. :)

2014. júl. 26. 08:02
 39/43 anonim ***** válasza:
95%

Jaj de sokszor hallottam én is azokat a bizonyos mondatokat! Ezt komolyan gondolod? Ne csessz ki a gyerekeddel! Csúfolni fogják! Ezt azért még gondold át! .... stb

Ne foglalkozz azzal, ki mit mond, nincs a Málna névvel semmi gond. A gyerekek sokkal elfogadóbbak, mint a begyöpösödött szüleik, eszükbe sem jutna a neve miatt csúfolni egy másik gyereket, csak persze ezt hallják otthon.

Nálunk mind a két kislány ritka nevet kapott, a felnőttek sokszor visszakérdeznek, de a gyerekek elsőre megértik és elfogadják.

2014. júl. 26. 08:29
 40/43 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem tetszett a Málna de mire végigolvastam a hozzászólásokat pont megszoktam :-) viccet félretéve a mi gyerekeink már nem fognak senkit cikizni, ezek a nevek csak nekünk furcsák. Az én választott nevem se tetszik senkinek, pedig egy teljesen átlagos név,csak ritkán adják...és jönnek az ötletek? Miért nem inkább...Balázs, Noel stb. Na én meg a Noelektől vagyok ki,de attól h vkinek ez tetszik nem fújolok és nem kérdezem hogy miért nem inkább Dávidka vagy Martinka..
2014. júl. 26. 10:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!