Hogy tudnam megetetni orokmozgo lanyomat?
Ne haragudj,de még is miért lenne könnyebb fáradt gyereket etetni??Akkor nyűgös, meg hisztis.
Kedves kérdező.Most vagy veszel olyan széket, amin van öv, vagy ha nincs rá keret, akkor én simán betenném a babakocsiba..vagy tudom nem tűnik jó megoldásnak, de ültesd az öledbe..énekelj neki..stb.Hidd el kinövi idővel..én is sokat csináltam a lányommal, és most a 10 hónapos fiammal is.
Az is lehet egyébként, hogy nem eléggé éhes.Én nem a fáradság miatt tenném későbbre legalább 1 órával az étkezéseket, hanem azért hogy éhesebb legyen.Az is jó megoldás lehet ha adsz mondjuk még 1 kanalat a kezébe, hogy ellegyen vele.
Gyakorlatilag minden gyereknek van ilyen időszaka ne aggódj.Próbáld végig a dolgokat..valami csak beválik..ha pedig nem, akkor kitartás, 2 éves korukra azért már képesek szépen megülve enni..jó ez se igaz, mert a 2,5 éves lányom elég nehezen marad meg a fenekén. :)
Végső megoldásként (amiért egyébként itt már engem néhány anyuka börtönbe küldött volna), bekapcsolom a tv-t.Mert bizony van mikor semmi nem segít, a gyereknek viszont enni kell..
Koszi a tippeket..,kedves elso, lehet, nalatok mukodik, de en nem tudom megetetni, ha faradt...:( a fiammal is volt ilyen gondom, neki mindig adtam valamit a kezebe, es sajnos evekbe telt, mig leszokott rola, hogy asztalnal eszunk, nem jatszunk...valoszinuleg ugyanez a megoldas marad (de nem mindig segit), uj szeket mar nem szeretnek venni
Koszi a hozzaszolasokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!