SEGÍTSETEK! Tényleg nem tudok semmi normális kaját megetetni at 1 éves gyerekemmel! Mit csináljak? Ez nem jó neki! Vitamin, semmi nem jut a szervezetébe.
Nálunk sem nagyon evett az 1 évesem. De amióta hagyom hogy ő ehessen kézzel, vagy adok neki kanalat mindent megeszik.
Te eteted egyébként? Hagyod neki hogy ő is próbálkozzon?
Na, nálunk ugyan ez volt! A tápszeren kívül semmit nem akart meginni. Tejitalra váltottunk, abban van legalább vitain. Aztán a dokinénink javasolta, hogy engedjem a gyereket kibontakozni és adjak a kezébe kanalat, had egyen egyedül. Most 18 hónapos a lányom, gyakorlatilag mindent megeszik, úgy eszik kiskanállal, hogy szinte semmi nem egy mellé, egyedül iszik pohárból, stb.. Iszonyatosan türelmetlen voltam minden etetésnél, mert kikészített, hogy az órákig tartó pacsmagolást azzal hálálja eg, hogy egy falatot sem eszik. Aztán mikor belesz@rósan elé raktam, hogy akkor tessék, egyél szíve egyedül, egész jól elfogyott a kaja. Minden 3. falatot engedett, hogy én juttassak a szájába, és evett szépen.
Tésztát egy kis szósszal, és csipegette kézzel. Levesből kézzel kicsipegette a répát, husit, tésztát én meg adagoltam a kanállal a levet. Ha elfogadta. Ha nem, akkor csak a levesbetéttel lakott jól. :) Jól szétfőtt rizsből csináltam kis gobócokat és azt kézzel a szájába tudta simán juttatni.
A vitamin bevitele meg megvolt a tejitalból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!