Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért ítélnek, mert Málnának...

Miért ítélnek, mert Málnának szeretném nevezni a lányomat?

Figyelt kérdés
Nem értem. Ennyi erővel ne nevezzünk egy gyereket Ibolyának, mert milyen gáz, a virágot is úgy hívják. Ti mit gondoltok?

2014. júl. 25. 21:58
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
93%
Az Eperkénél sokkal szebb, jobb! Add nyugodtan!
2014. júl. 25. 22:20
 22/43 anonim ***** válasza:
88%
Egyébként teljesen normális név szerintem, csak még szokatlan, ezért ilyen ellenségesek. Egy csomó név van, amibe bele lehetne kötni, csak már hozzászoktunk és természetesen hangzik, ezért bele sem gondolunk az értelmébe.
2014. júl. 25. 22:22
 23/43 anonim válasza:
24%
Felnőtt fejjel még egész jópofán hangzik, de ha szemétségről és baszogatásról van szó a kisgyerekek soooookkal kreatívabbak tudnak lenni még a felnőtteknél is. Hacsak nem vagy valami díjnyertes konfliktuskezelési tréner, akkor szerencsétlen gyerekedre egy méteres céltáblát ragasztottál. Fúdeliberális külföldön lehet ez szép és cuki név, de ne feledd: mi még mindig Magyarországon vagyunk, ahol még menő agyilag visszamaradottnak lenni általánosiskolás körökben.
2014. júl. 25. 22:28
 24/43 anonim ***** válasza:
71%

nem tudom, nekem Vad Málna jut eszembe róla, remélem a gyerekeink már nem fogják tudni mi volt az anyja, de nála kavart nagy port ez a név ugye jó pár éve :)

nálunk a játszótéren van egy Málna, nagymamájával jön mindig. és persze bántják a gyerekek, csúfolják, a mama meg csak legyint rá, mert ő megmondta, csak azt nem érti, hogy miért nem a lányát bántják, miért az unokát :)

enyém szerencsére nem piszkálja, nekem kellemetlen lenne, de tény, hogy magas labda ez a név még a kicsiknél.

2014. júl. 25. 22:31
 25/43 anonim ***** válasza:
88%
Nekem tetszik a Málna.Nem adnám a gyerekemnek,de semmi kirívót vagy botrányosat nem látok ebben a névben. 20 év múlva ez is egy lesz a többi különleges meg ősmagyar között,a kutyát nem fogja izgatni.
2014. júl. 25. 22:31
 26/43 anonim ***** válasza:
95%

A mai gyerekek, fiatalok már megszokták ezeket a különleges neveket: pl.:Kimberli, Kende, Tícia, Geminián stb.

Soha nem csúfolják egymást a nevükkel!

2014. júl. 25. 22:32
 27/43 anonim ***** válasza:
19%

Ba...meg add a lányodna de azért nem kell pontozgatni mert valaki pl nem adná... amúgy nekem tetszik de ha fizetnének sem adnám a lámyomnak....... komolyan ha valaki nem ért egyett veled az már rossz.

. Szánalmas mik mennek egy ilyen kérdésnél... Gyerekesek vagytok.. nem kicsit nagyon....

2014. júl. 25. 22:38
 28/43 A kérdező kommentje:
#27: Nem én pontoztam le. Most értem vissza a géphez. Nem is állt szándékomban senkit lepontozni. Ha felteszek egy kérdést, a válaszolóknak mindig megy a zöld pacsi, mert értékelem, hogy figyelemre méltatták a kérdésemet. Inkább visszaszólok. :)
2014. júl. 25. 22:49
 29/43 anonim ***** válasza:
62%
#27: Miért kell rögtön a kérdezőt gyanúsítani? Ezt sem tudom megérteni. Biztos van olyan, aki ezt csinálja, de nem kéne általánosítani.
2014. júl. 25. 22:55
 30/43 anonim ***** válasza:
96%
Nekem tetszik a Málna név.Amúgy a gyümölcsöt is kedvelem.Finom édes zamatos.Csak jó dolgok jutnak róla eszembe.Ha pl általános nevet veszünk, mondjuk Ági vagy Ildi vagy olyan ami nem kelt felháborodást és ismersz egy olyan nevű személyt aki számodra kellemetlen akkor azt a nevet nem adod mert nem tetszik.A Málna így nekem pozitív.Mi a megdöbbentő abban hogy Dr ....... Málna jöjjön a műtőbe? Így is tetszik.Ha Neked tetszik adjad bátran.
2014. júl. 25. 23:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!