Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek nagyon extrém...

Szerintetek nagyon extrém lenne ez a haj egy anyukának?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

27 éves vagyok, 4 gyermekem van. Ugyanilyen hosszú hajam van, csak fekete, még a vágás is megegyezik ezzel. Túl extrém lenne így hordanom a hajam? Muszáj a lófaroknál maradni?

Kép: [link]

2014. júl. 24. 12:49
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Jaj, szerintem megértette, ne csináljátok már! :)
2014. júl. 24. 14:00
 12/21 anonim ***** válasza:

4 gyereked van???? de irigyellek :)

Szerintem egész jó haj! Semmi túlzottság nincs benne! egyébként meg neked kell hogy tetszen :)

2014. júl. 24. 14:03
 13/21 anonim ***** válasza:
28%

27 évesen 4 gyerek?

Szerintem te a feketét festetted vörösre...

Kamu kérdés!

2014. júl. 24. 14:07
 14/21 anonim ***** válasza:

Ez egy tök snassz haj. Ez is hátul össze van fogva, csak elől vannak kihúzta a tincsek.

Az lenne az extrém ha az egyik felét tar kopaszra vágatnád, a másik felét meg lilára festetnéd

2014. júl. 24. 14:15
 15/21 A kérdező kommentje:
Először is, köszönöm annak,aki normálisan válaszolt. És a kérdés nem kamu, valóban 27 éves vagyok és 4gyermekem van. Azt pedig, hogy miért is kérdeztem rá, csak az értheti, aki élt már ilyen helyen. Itt az is extrém, ha fested magad, még ha csak szolidan, akkor is. Extrém az is, ha körmöt lakkozol, ha csinos vagy, és nem mackónadrágban és hipófoltos pólóban jársz, vagy ha a boltban megkérdezed,lehet e kártyával fizetni. Ez nem 21. század, hanem valahol a középkor.
2014. júl. 24. 14:18
 16/21 anonim ***** válasza:
ne törődj velük :) ha neked bejön akkor más se húzza a száját rá! a Te életed!
2014. júl. 24. 14:42
 17/21 anonim ***** válasza:
Hol van az az itt?
2014. júl. 24. 15:58
 18/21 A kérdező kommentje:
A szlovák határtól pár km-re egy kb.500 lelkes kis falu.
2014. júl. 24. 17:27
 19/21 anonim ***** válasza:
Ha tényleg ilyen helyen laksz, akkor a helyedben sokkal extrémebb frizurat csinaltatnek, csak hogy botrankozzanak meg, es ébredjenek fel hogy ez mar a 21. század, es mindenki azt visel ami tetszik neki es nem azt amit csak a nagyanyaink fogadnak el. Ha ettől kineznenek az sem zavarna.
2014. júl. 25. 23:06
 20/21 anonim ***** válasza:

nekem ez tetszik

[link]

2014. júl. 25. 23:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!