Frissen szült anyukának milyen ajándékot ajánlanátok? Többi lent.
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni, hogy mivel lephetném meg sógornőmet. Nemrégiben szült, ki van merülve, első gyerekről van szó, aki sajnos sírós, fáj a pocija, így nincs sok nyugtuk. Mondta, hogy nagyon kialvatlan, nem igazán érzi magát "nőnek" a szülés óta, nem elégedett a testével sem, pedig nincs rajta sok felesleg(ami még nyilván le is fog menni).
Szóval szeretnék valami olyasmit adni neki, ami kicsit megkönnyítené az életét, vagy újra nőnek érezhetné magát, kicsit jobb kedve lenne.. csak épp fogalmam sincs, mit lehetne!
Kifejezetten neki szeretnék most ajándékot, a picúrka már kapott, sőt mindenki csak rá gondol, anyuka háttérbe szorul, így arra gondoltam, jól esne valami :)
Sajnos nagyon messze élünk egymástól, így pesztrálkodásban vagy egyéb házimunkában nem tudok segítségére lenni, pedig szívesen segítenék.
Akinek van valami ötlete, szívesen fogadnám.
Jaj második,miért érzem azt van rajta plusz 20 kiló zsíros hajjal tejfoltos mackóban ücsörögsz otthon,már lassan őserdőt növesztesz,mert hogy most neked elsősorban anyának kell lenned,tehát nem baj ha igénytelenül nézel ki....
Szerintem teljesen természetes,hogy nem érzi jól magát,szerintem is egy masszázs bérlet,valami ajándékutalvány egy szépség szalonba biztosan feldobná,kicsit ki is tudna kapcsolódni és újra nőnek érezné magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!