Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Frissen szült anyukának...

Frissen szült anyukának milyen ajándékot ajánlanátok? Többi lent.

Figyelt kérdés

Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni, hogy mivel lephetném meg sógornőmet. Nemrégiben szült, ki van merülve, első gyerekről van szó, aki sajnos sírós, fáj a pocija, így nincs sok nyugtuk. Mondta, hogy nagyon kialvatlan, nem igazán érzi magát "nőnek" a szülés óta, nem elégedett a testével sem, pedig nincs rajta sok felesleg(ami még nyilván le is fog menni).

Szóval szeretnék valami olyasmit adni neki, ami kicsit megkönnyítené az életét, vagy újra nőnek érezhetné magát, kicsit jobb kedve lenne.. csak épp fogalmam sincs, mit lehetne!

Kifejezetten neki szeretnék most ajándékot, a picúrka már kapott, sőt mindenki csak rá gondol, anyuka háttérbe szorul, így arra gondoltam, jól esne valami :)

Sajnos nagyon messze élünk egymástól, így pesztrálkodásban vagy egyéb házimunkában nem tudok segítségére lenni, pedig szívesen segítenék.

Akinek van valami ötlete, szívesen fogadnám.

2014. ápr. 18. 14:29
 1/7 anonim ***** válasza:
Masszázs ajándék utalvány? Menj te is, és amíg őt kényeztetik te eltologatod a babát a közelben. Fél óra is csodákra képes.
2014. ápr. 18. 16:27
 2/7 anonim ***** válasza:
16%
Most biztos megköveztek, de picibaba mellett azon filózik az anyuka, hogy mennyire nő vagy mennyire nem?? Ez egy ilyen sport, most elsősorban anya, 2.sorban nő. Plusz apuka hozzáállásától is függ, ki mennyire érzi magát nőnek ebben az időszakban. Node ez off volt asszem. Bár ha azt mondom, hogy az ő problémáján ajándékkal nem fogsz tudni javitani, akkor nem is annyira off. Masszázs hasznos. De a masszázsolaj is jó lehet, ha van idejük egymásra
2014. ápr. 18. 17:06
 3/7 anonim ***** válasza:
Második, azért mert valaki anya lesz még nem kell magát szarul éreznie...Akkor lesz belőle jó anya, ha harmóniában van test és lélek. De hát manapság divat lett azt hangoztatni, hogy egy anya ne legyen nő csak egy megfásult konyhai robotgép.
2014. ápr. 18. 17:57
 4/7 anonim ***** válasza:
utalvány valahová: masszázs, férje biztos tudja, hová jár fodrászhoz/kozmetikushoz, esetleg oda egy meglepi kezelést szervezni
2014. ápr. 18. 19:07
 5/7 anonim ***** válasza:
Robotporszívó ha megengedheted. Nekem napi fél óra mínusz házimunka, h nem kell porszívózni, csak bekapcsolom mikor elmegyünk sétálni és mire hazaérek csilli-villi a padló. Gondolom most le leszek pontozva, de szerintem hasonlóan nagy segítség mint a mosogatógép.
2014. ápr. 18. 21:07
 6/7 anonim ***** válasza:

Jaj második,miért érzem azt van rajta plusz 20 kiló zsíros hajjal tejfoltos mackóban ücsörögsz otthon,már lassan őserdőt növesztesz,mert hogy most neked elsősorban anyának kell lenned,tehát nem baj ha igénytelenül nézel ki....

Szerintem teljesen természetes,hogy nem érzi jól magát,szerintem is egy masszázs bérlet,valami ajándékutalvány egy szépség szalonba biztosan feldobná,kicsit ki is tudna kapcsolódni és újra nőnek érezné magát.

2014. ápr. 19. 14:56
 7/7 anonim ***** válasza:
*rajtad
2014. ápr. 19. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!