Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nektek nem okoz problémát...

Nektek nem okoz problémát mikor azt látjátok, hogy más gyereke mindent megkap, és ti nem tudjá. Tok ugyanezt megadni a tiéteknek?

Figyelt kérdés
2014. júl. 21. 09:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én nem azt akartam kifejezni,hogy ahol pénz van,ott nem lehet szeretet. Csak szerintem a kérdező az anyagi dolgokra gondolt,mivel az együtt töltött időt és a szeretetet azért aki karja,az meg tudja adni.
2014. júl. 21. 14:38
 12/14 anonim ***** válasza:
Nekem is az jött le a kérdésből, hogy anyagi dolgokról van szó. Ha mégsem, akkor a válaszom egész más: szerintem maximálisan megkapnak a gyerekeim mindent, amit nem lehet pénzért megvenni. :)
2014. júl. 21. 14:40
 13/14 anonim ***** válasza:

nem zavar, sok mindent megvehetnék neki, de nem látom értelmét.

engem egy dolog zavar, illetve nem tudok vele mit kezdeni, az a mikulás meg a húsvét. oviban több gyerek is jön drága játékkal dicsekedni, hogy neki ezt hozott a mikulás illetve nyuszi. ja meg a fogmanó...

nálunk meg csak csokit hoz. és nem tudom olyan jól elmagyarázni, hogy neki miért nem hozott 30E-s lego szettet meg kukabúvár hülyeséget, mikor a másik gyerek még csak nem is jó :(

nem azzal van a bajom, hogy megveszik, nyilván azt tesznek amit akarnak, de utána másnap beküldeni a játékot egy közösségbe, hogy azzal hencegjen a gyerek, az nem szép dolog és több kisgyereket megbánt vele :(

2014. júl. 21. 15:24
 14/14 anonim ***** válasza:
De okozott, aztán felnőttem agyilag és rájöttem, hogy nem az a lényeg, hogy FP játéka legyen, mert attól még hülye marad a gyerek. Hiába van rajta új Next ruha, attól még nem lesz szép, fölösleges a legdrágább babakocsit venni, eljön az idő amikor már nem fogja igényelni. A gyerekek egy dolgot értékelnek nagyon: a velük TARTALMASAN eltöltött időt! Nem az a fontos, hogy mennyit áldozok rá, hanem az, hogy lelkileg mit tudok nyújtani. Valahol láttam az idézetet: Ha xy szarul főz, adunk neki neves, márkás edényt, attól a szar kaja jobb ízű lesz benne? :) Kb ez érváényes itt is. Nyilván mindent megad az ember nekik, "tehetségétől" függően, de nem leszel job a szemében ha elhalmozod fölösleges dolgokkal.
2014. júl. 21. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!