Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Mennyit költötök...

Anyukák! Mennyit költötök havonta bevásárlásra?

Figyelt kérdés

Azok válasza érdekelne inkább, akiknek egy 5 év alatti kisgyerekük van, kb. 300 000 ft a nettó bevételük és nincs hitelük, "csak" a rezsi.

Köszönöm előre is a válaszokat.

2014. júl. 18. 18:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

2es vagyok.

3as, amit leírtál látszik, hogy mennyire mások a háztartások... :)

én pl. 900.-ért veszek a darálthús kilóját és hármunkank bőven elég fél kg meg 1cs. tészta, még marad is másnapra :)

ma barackleves volt, 500.-ért vettem egy nagy doboz barackot, a felét tettem a levesbe meg egy 70forintos pudingport és egy kis doboz tejfölt, az 80 mondjuk.

tehát az én levesem 400.- és a bolognaim is 1.000.-alatt kijön.

egyébként az se mindegy, hogy ki mennyit van otthon. mert mi mint írtam dolgozunk, gyerek oviban, így tulajdonképpen csak a vacsi közös, nyilván az meg nem 4.000.- :)

most nyáriszünet van, én vagyok itthon 3 hétig, azért most több a kiadás, de duplájára szerintem nem nőtt, igaz ez az első hetem itthon szabin, most a kamrát ürítgetem, hogy frissre cseréljem őszre a készletet.

na meg már rég nem pelusos, gondolom az is nagyot dob a költségvetésen másoknál.

2014. júl. 18. 22:09
 12/13 A kérdező kommentje:
Mi is dolgozunk, a kicsi pedig ovis, de én minden 2.nap főzök, azt viszem ebédre és a párom is azt eszi itthon.
2014. júl. 18. 22:14
 13/13 anonim ***** válasza:

megint 2es vagyok.

közben elolvastam 3as kommentjét végig. na igen, így már kijön a duplája, mi fele annyit eszünk :D

3 pizza egy vacsi? hogy bír az 5 éven aluli gyereked megenni annyit? enyém jó ha 2 szeletet eszik, mi ha rendelünk, akkor 1 pizzát, férjem utána még megeszik egy zsömlét.

és a 2,5 kilóból készült gyümölcslevest is napokig ennénk, ma fél kilóból főztem és maradt holnap ebédre :)

2014. júl. 18. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!